Sådan Care for en høns & kyllinger plante

May 6

Sådan Care for en høns & kyllinger plante

Høns og kyllinger plante (Sempervivum tectorum) er opkaldt efter roset, eller høne, og små forskydninger eller kyllinger, der vokser på slanke løbere strækker sig fra saftige. Denne robuste plante trives i hårde vækstbetingelser og brug kun et tyndt lag af jord til at udvikle rødder. Når hønen blomster og sætter frø i sommer, det dør igen og kyllinger udfylde den tomme plads. Høns og kyllinger vokser udendørs i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8. Undertiden kaldes husløg, kan du også dyrke høns og kyllinger som en stueplante.

Udendørs pleje

Ligesom de fleste sukkulenter trives høns og kyllinger i fattige, sandede, godt afdrypning jord og fuld sol. Et sted hvor planten får eftermiddag skygge er bedst i varme, solrige klimaer, men for meget skygge kan resultere i en tynde, blege anlæg. For at plante høns og kyllinger, løsne toppen af jorden med en spade eller haven gaffel, så nestle plante ind i toppen af jorden. Det vil snart udvikle rødder, der anker plante til jorden. Vand i en dybde af 6 til 8 inches efter plantning. Efter, at vandet kun når jorden er tør--normalt hver syv til 10 dag i varmt vejr. Anlægget behøver ikke nogen gødning. For at holde høns og kyllinger pæn, knivspids off blomsterhoveder efter planten blomstrer i midsommer.

Stueplante høns og kyllinger

Høns og kyllinger udfører bedst og viser sin bedste farver udendørs, men med ordentlig pleje og en beholder med afløbshuller, du kan dyrke denne saftige plante indendørs. Plante høns og kyllinger i en container fyldt med en blanding af lige dele potning mix og sand, derefter placere planten i et sydvendt vindue hvor det bliver mindst seks til otte timer i solen hver dag. Hvis du ikke har en solrig vindue, skal du placere anlæg under vokse lyser eller lysstofrør 14 til 16 timer om dagen. Tillad 6 til 12 inches mellem anlægget og pære. Korrekt vanding er kritiske fordi saftige planter rot hurtigt i klæg, vandlidende jord. En vanding pr. uge er generelt nok under varme vejr, men aldrig vand anlægget, medmindre jorden føles helt tør. Vand sparsomt i løbet af vinteren, giver kun nok vand for at holde anlægget fra shriveling. Lad gryden afløbet grundigt og aldrig lade planten stå i vand.

Gør flere høns og kyllinger

Høns og kyllinger er let at formere ved at fjerne kyllinger fra hønen nogen tid eller år. Dette sker normalt, fordi anlægget voxer dens haven spot eller container eller høns og kyllinger er for overfyldt. Tillad chick til at udvikle indtil runner dør tilbage, og du kan se små rødder i bunden af chick. Skære eller bryde kylling fra hønen og plante det i en gryde fyldt med et sandy potning jord blanding, eller i veldrænet udendørs spot. For at undgå overførsel af sygdomme til anlægget mens beskæring, tørre blade af dine værktøjer med alkohol og lad den tørre, før du bruger.

Overvejelser

Selv om høns og kyllinger kan sprede op til 2 fod bred, er de ikke betragtes som en invasiv plante. Høns og kyllinger er generelt fri for sygdom med undtagelse af roden eller stammer rot eller rust, som opstår, hvis høns og kyllinger er overwatered eller anbragt i jord, der ikke dræn godt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com