Hvordan man høste urt basilikum

February 24

Basil er en velkendt urt bruges i mange kulinariske retter. Den måde urten er høstet er lige så vigtig som de smagsstoffer, der tilbydes til kokken. Høstet ordentligt, vil planten vokse til sit fulde potentiale og sundhed, hvilket gør det en rentabel kilde af brug gennem mange år. Sweet basil er den mest populære sort, men være eventyrlystne og prøve nogle af de andre sorter, såsom citron basilikum, thailandsk basilikum, kanel basilikum eller røde Rubin basilikum.

Instruktioner

•Harvest basilikum første ting om morgenen, før varmen fra solen er, at bevare den robuste smag af æteriske olier.

•Snip off den nye vækst på hver gren af dit nye basilikum anlæg før du genplante det i gården eller transplantation det til en ny container. Basilikum planten bør stå ca 1 fod høje på dette punkt. Hvis du starter med et mindre anlæg, ikke kvæle vækst, indtil det er mellem fire og seks sæt blade. Bruge basilikum nips til madlavning.

•Klippe den nye vækst ikke længere end hver tredje uge. Nogle avlere snip den nye vækst en gang om ugen. At tage nye vækst, når en uge, men ikke kan give dig nok basilikum skal bruges til en valgte opskrift.

•Tillad blomstrende knopper for at blomstre, hvis du ønsker at nyde den fulde skønhed af anlægget. Men hvis du ønsker at fortsætte med at bruge urter til madlavning, nip off knopper, som de vises. Blomstrende vil tage energien af anlægget og bladene vil ikke længere være så skarp.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke planlægger at bruge din skåret basilikum lige væk, binde en snor rundt om enderne, og hænge det tørre. Du kan derefter gemme den i en lufttæt krukke eller container.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com