Utætte kondens fra en Air condition

February 25

Utætte kondens fra en Air condition

En central klimaanlægget skaber store mængder af kondens som aflader fra sin fordamper. I tilfælde af en træsko, kondens ofte afløb via en sekundær eller overløb rør placeret over et vindue eller dør. Formålet med den sekundære afløb placering er at henlede opmærksomheden på den Omkørselsafstanden vand og minde dig om at inspicere ordningen.

System Operation

En varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) system er lukket og består af en kompressor, beliggende uden for et hjem. Kompressoren lægger via kobberrør til en fordamper, der er placeret inde i hjemmet. Systemet er fyldt med en gasformige kølemedie, at kompressoren sætter under pres. Tryk gassen viser at en kold væske, som systemet sender til fordamperen. Også kendt som "spolen," fordamperen er i luften handleren eller ovn. Spolen er en serie af vævet kobber rør, der bliver koldt når trykisoleret kølemiddel passerer gennem disse. Varm luft fra hjemmet krydser over rørene, er afkølet og er derefter distribueres via hjemmets luftkanaler. Den flydende kølemiddel absorberer varmen fra varmluft og vender tilbage til gas. Gassen returnerer til kompressoren, og hele processen starter forfra igen.

Kondens dannelse

Kondens er en normal biprodukt af en fungerende HVAC-system. Mens kold kølemiddel forårsager kobberrør at blive kolde, skaber varme luften mod de kolde rør kondens. Spolerne er varmet af varmluft inde i hjemmet. Mængden af kondens i fordamperen er betydelig, og det dræner via et PVC rør. Kondens er et godt tegn; Det er ikke en årsag til bekymring.

Kondens afløb

Normalt, kondens afløb gennem den primære afløb til en placering i nærheden af HVAC kompressor uden for hjemmet. Afhængigt af lufttemperatur, kan strømmen være et par dryp til en konstant strøm. Et sekundært afløb, inde i hjemmet på fordamperen, fjerner vand i tilfælde af, at de vigtigste afløb bliver tilstoppet. Hvis du se kondens stammer fra de sekundære afløb, slukke for systemet og undersøge spørgsmålet.

Dræning problemer

Den sekundære afløb kan dryppe kondens, hvis primære rørene udvikler en tilstopning af mug og/eller svamp. Nogle sekundære afløb tømmes i et stort afløb gryde. Hvis venstre umarkeret, kan panden overflow, oprettelse af vandskader. For at tilføje til dræning problem, løber boliger med fordampere på loftet en risiko for loft skader hvis de primære og sekundære afløb tilstopper. Også, sjuskede konstruktion kan resultere i et sekundært afløb afslutter en kvist gulvet med ingen drain pan, som kan beskadige loftet på gulvet under hvis kondens drypper fra den sekundære afløb.

Løsning

Primære og sekundære afløb, der er tilstoppet med skimmel og/eller svamp kan rengøres med en lille støvsuger. Hvis støvsugeren ikke løsne materialet, bør derefter bruge en pipe slange arbejde. For at forhindre mug og/eller svamp vokser i drænrør, hæld 1 kop af blegemiddel ned afløbsrør aftræk, som er en åben eller let udjævnede oprejst rør nær den fordamper, der tillader luft ind i afløbssystemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com