Hvordan du udskifter en enkelt håndtag badekar & bruser Faucet

February 25

Hvordan du udskifter en enkelt håndtag badekar & bruser Faucet

Årenes løb vil dit badekar håndtag og tud indsamle vand pletter. Til sidst vil du erstatte den gamle hane med et nyt, flottere hane. Hvis dit badekar er allerede udstyret til en enkelt håndtag hane, skal du købe denne type af vandhane. Det er muligt at skifte handle konfigurationer, men det er ikke enkelt. Badekar faucet fjernelse og installation er en ligetil opgave for alle på udkig efter en nem gør det selv-opgave. Hele processen vil tage dig kun omkring 2 timer.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen fra hovedventilen. Hovedventilen er normalt placeret i kælderen. Tænde badekar vandhane til afløb noget vand i rørene.

•Sæt slutningen af en flathead skruetrækker mod kanten af dekorative dækslet på forsiden af håndtaget. Brug en skruetrækker til at træk dækslet ud af håndtaget.

•Løsn skruen placeret bag dækslet dekorative med Phillips skruetrækker. Træk håndtaget ud af stilken. Skære igennem caulking omkring tilbage plade og badekar tuden ved hjælp af en hobbykniv.

•Fjern de skruer, der holder bagsiden plade på plads og trække plade væk fra væggen. Se nedenunder balje tuden til at se, om der er en sætskruen. Hvis din tuden har en stilleskrue, skru det og trække tuden af brystvorten. Hvis der er ingen sætskruen, forstå tuden fast, enten med hænderne eller med en skruenøgle, og drej tud til venstre for at skrue den.

•Sæt den nye ansigt plade over hullet, håndtag. Sørg for, hvilken som helst skrive på forpladen vender den rigtige måde. Placer en af de medfølgende skruer i hver skrue hul og stramme dem for at holde forpladen på plads.

•Sæt den nye hane håndtag på stænglen kommer ud af centrum af forpladen. Brug den medfølgende skrue til at sikre håndtag til stilken. Skub dækslet til dekorative over toppen af håndtaget.

•Unwrap nogen gamle Teflon tape fra omkring brystvorten som du vil knytte nye tuden. Vikle nye Teflon tape rundt gevindende af brystvorten. Vind båndet omkring brystvorten i samme retning du vil vride tuden. Hvis du havde en stilleskrue, kan du springe dette trin.

•Twist nye tuden over brystvorten indtil det er stram og åbningen hvor vandet kommer ud vender nedad. Hvis du havde en stilleskrue, skubbe nye tuden over brystvorten. Indsæt den medfølgende sætskruen ind i hullet i bunden af tuden og spænd det for at sikre tuden på plads.

•Klippe i slutningen af et rør af silikone caulk. Glasset anbringes i en caulk pistol. Anvende en perle af caulk omkring forpladen og tuden. Glat caulk ved hjælp af din finger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com