Hvordan at eftermontere et Graywater System med en septiktank

February 26

Eftermontering en graywater system på et hjem med en septiktank system kan have flere fordele. Septiktanke system ser mindre lastning og vil vare længere, og graywater kan genbruges. For lokationer med vand brug restriktioner bruges ubehandlet graywater til at skylle toiletterne og kunstvanding. Behandlede graywater kan også bruges til at skylle toiletterne og til udendørs anvendelser såsom vanding græsplæner. Om behandlet eller ubehandlet, er jord absorption af graywater når det ikke bruges yderligere en vigtig faktor, når designe et system.

Instruktioner

•Calculate dit hjems produktion af graywater. Graywater omfatter spildevand fra brusere, badeværelse synker, bade, vaskemaskiner og andre nontoilet kilder. Før du kan tilføje i det vand, der anvendes i dit køkken, check med din kommune. Nogle tillader dig at bruge vand fra køkken vask i et graywater system, men andre gør ikke, især hvis du bortskaffe mad ned i afløbet. Du kan have til at konsultere en professionel blikkenslager for at få et pålideligt skøn over antallet af gallons af graywater dit hjem producerer.

•Look for de vigtigste VVS stak i dit hus og installere en parallel stack for graywater. På den vigtigste VVS stack, skære afløb at bære graywater og cap enderne. Tilsluttes den nye stak graywater afløb og køre stakken ud af huset ved siden af de vigtigste affald drain.

•Kontrollér med din kommune for bestemmelser vedrørende størrelse og type af graywater tank til din volumen af graywater og om ubehandlede graywater kan bruges til at skylle toiletterne. Få den tilsvarende størrelse, tank og installere det i jorden. En 1.000-gallon tank er fælles. Septiktanke er ofte bruges til at indeholde graywater.

•Tilslut det nye graywater nedløbsrør til tanken. Tjekke om behandlingsmuligheder i dit område og installere filtre, beluftere eller bruge biologiske rengøringsmetoder som en dam. Installere en pumpe i tanken eller samling tank efter behandling. Køre et rør fra pumpen i kælderen og tilsluttes en tryktank, hvis du ønsker at bruge graywater til toiletter. Bruge parameteren pres på tryktanken til at tænde/slukke pumpen. Tilslut graywater levering til toilet forsyningslinjer. Køre et rør fra pumpen til en græsplæne vandingssystem, hvis graywater der skal bruges til vanding. Køre et rør til perforeret, underjordiske rør, hvis graywater ikke vil blive brugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com