Sådan tid damper gryder

May 8

Sådan tid damper gryder

Damper gryder bruges til at koge et udvalg af fisk og skaldyr, kød og grøntsager retter i et fugtigt miljø. Fødevarer dampet i puljen for længe kan få rørstrømsk og vand-logget. Timere er ofte indstillet til undgå overcooking indholdet af damperen gryder. Lyden af timeren minder cook at tjekke hvordan de dampede fødevarer skrider. Undgå spildt mad af timing damper gryder, så snart mad går.

Instruktioner

•Fyld damper gryde med vand indtil niveauet er lige under Indsæt eller damp kurven. Dække damper gryde med låg. Bring vandet i gryden i kog på en brænder på medium-høj varme.

Kil varmen til medium og lavere den råt kød eller fisk og skaldyr i damper puljen. Dække damper gryde med låg. Indstil køkken-timeren til 10 minutter.

•Undersøg tilstand af fødevarer inde puljen efter køkken timeren slukker. Indsæt spidsen af en kniv i de dampede fødevarer. Fjerne fødevarer fra damperen puljen, når kniv spidsen glider ud let og rent.

•Tilføj de rå grøntsager til damper puljen. Luk låget på gryden. Indstil køkken timer i fem minutter.

•Kontrollér fremskridt af mad i damper puljen, når timeren løber ud. Fjernes de fuldt kogte varer. Damp de resterende elementer i timet to minutters mellemrum, indtil de er færdige.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com