Den nemmeste måde at skære Baseboard Molding

February 26

Den nemmeste måde at skære Baseboard Molding

Sammensatte spidser sav skåret vinkler på to planer, der kaldes gering og facet. En hældende blade gør en facet skåret og tabellen på en vinkel i gering. Saven skærer nemt baseboard, ved hjælp af facet eller spids nedskæringer. Nøjagtige og ensartede målemetoder, mærkning og skæring teknikker gør skæring baseboard let. Fordi de fleste sammensatte gering sav kun facet-cut i én retning, denne metode bruger en spids klippe, som giver mulighed for skæring vinkler i to retninger.

Instruktioner

•Indstil saven bordet ved 0 grader. Lå et stykke baseboard flad tabellen gering sav. Square off enderne af baseboard ved at skære ca 1/4 tomme til 1/2 tommer fra hver ende. Altid square op enderne af et nyt stykke baseboard før måling af det.

•Measure præcis 5 inches fra slutningen af baseboard og gøre et lille mærke på det. Placer pladsen på baseboard justeret med mærket og trække en cut linje på tværs af baseboard. Skære baseboard, bruge linjen som en guide. Husk savklinge har bredde. Gøre cut sammen med linjen, så præcis 5 inches af baseboard forblive.

•Sæt 5-tommer stykke af baseboard i et hjørne, tilbage mod væggen, og den afskårne ende mod den tilstødende væg. Mål fra en tilstødende hjørne til stykket af baseboard og tilføje 5 inches. Dette er mere præcis end forsøg på at læse målebåndet med det bøjet i hjørnet. Tilføj 1/16 tommer til måling på væggene længere end 8 fod.

•Measure baseboard for skæring fra et kvadrat skåret ende og gøre en lille mark, så udvider mærket på tværs af baseboard med pladsen. Gøre et lille X på baseboard til at angive den side af den linje at skære på. Sted baseboard på saven med ryggen mod hegnet. Indstille vinkel til 45 grader, således at X siden af stykket får en længere ansigt end anden siden. Gøre cut.

•Hold en skrot stykke baseboard mod væggen på en ekstern hjørne og fremspringende mindst 2 inches forbi hjørnet. Foranstaltning langs den tilstødende væg fra en indvendig hjørne så at målebåndet løber nedenunder baseboard. Læs den målebånd, hvor det flugter med ansigtet af baseboard.

•Mark baseboard til opskæring og sted en lille X til at angive, hvilken side af linjen til at skære på. Sted baseboard på bordet med bagsiden mod hegnet. Angiv spids vinkel til 45 grader, så cut-off stykke med X har en kortere ansigt end anden siden. Gøre cut.

Tips & advarsler

  • Det største problem begyndere har er at gøre inde i hjørnerne mødes korrekt. Installere et stykke af støbning med en firkantet skåret ende i hjørnet. Første gering-cut den næste stykke for at hjørne, så klare gering med en coping så ved at følge konturen af gering cut. Cope skære ende vil parre sig med square-cut kant og præcis ligne en perfekt mitered joint. Altid cope skåret en indvendig hjørne før måling for at skære stykket til længde.
  • Skære stykker lidt længe kan sætte en lavvandet bue i dem. Det er, hvad du ønsker. Negle kun det på plads og bue vil forsvinde. Dette er især vigtigt, når du installerer baseboard om sommeren.
  • Bær altid sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj. Observere og følg alle sikkerhedsinstrukser producent.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com