Voksende og opbevaring af kartofler i sydvest

February 26

Voksende og opbevaring af kartofler i sydvest

Fra pommes frites til store, saftige russets du bage og kvæle med creme fraiche, er kartofler en favorit sideret. De er nemme at dyrke i hjemmet haven. Hvis du bor i et af de varmere regioner i det sydvestlige USA, har du den største succes, når du planter dem i efteråret og vokser i de køligere måneder. Tidligt på sæsonen sorter af læggekartofler også øge dine chancer for at høste en god afgrøde. Nogle af disse sorter er irske skomager, Caribe og røde Norland.

Instruktioner

•Test jordens pH. Kartofler er bedst, når jorden er sur, under 6.0. Hvis din jord foranstaltninger højere, kombinere 4 ounce af organisk svovl i hver firkantet gård af plantning område.

•Forbedre jordstruktur og fertilitet ved at tilføje organisk materiale, såsom kompost, sojaskrå eller nedfaldne blade. Dække jordoverfladen med omkring 2 inches af disse eller andre organiske materialer, og derefter grave det i mindst 10 inches dyb.

•Klippe læggekartofler i to eller tre stykker, at sikre, at hvert stykke har et minimum af to øjne. Sæt dem i et mørkt og godt ventileret område for omkring to dage, så skære kanterne hærde før plantning.

•Forbered plantning Render omkring 4 inches dyb og 12 inches fra hinanden. Drop cut kartoffel heldragter hver 12 inches, og derefter udfylde fure omkring halvdelen fuld med yderligere ændret jord.

•Fyld de plantet furer til toppen efter dine kartofler begynder at vokse. Vent indtil løvet er omkring 3 inches høj før du tilføjer mere ændrede jord udfyldning af furer.

•Harvest kartofler efter den overjordiske løv wilts og gule farver. Læg kartoflerne i et enkelt lag indendørs med et fugtigt håndklæde dækker dem i to dage. Gemme dem i et køligt, mørkt, godt ventileret område, hvor temperaturen er mellem 50 og 60 grader Fahrenheit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com