Hvad er en vegetabilsk ris damper?

February 26

Hvad er en vegetabilsk ris damper?

Ordene "vegetabilske ris damper" normalt henvise til små elektriske apparater, der specialiserer sig i madlavning ris eller grøntsager, men tilbyder dig mulighed for at lave andre ting i dem. De kan dog også henvise til ikke-elektriske madlavning gadgets, der kan bruges til at tilberede både grøntsager og ris med damp.

Ris komfur med vegetabilske damper kurv

Lille bordplade riskoger kommer undertiden med vegetabilske dampskibet kurve. Disse kurve kan du tilberede din ris i de vigtigste rum i bunden. Vegetabilske damper kurv mounts på toppen af ris, så du kan tilberede dine grøntsager i den damp, der forekommer naturligt som din ris kokke. Riskoger kan kommer pakket med en damper kurv, eller du kan muligvis købe en separat, når du køber din riskoger. Hvis du har en ældre riskogeren, er det værd at tjekke med producenten for at se, hvis de har skabt en damper vedhæftet den tid, da du købte dit komfur.

Vegetabilske damper

Elektrisk vegetabilske dampskibe er ofte udråbt som sund spise hurtigt og nemt. Disse gadgets kommer undertiden med kurve, der tillader dig at damp ris i dem så godt. Som med riskoger, disse maskiner er fremstillet til ét formål, men kan let rumme den anden med den korrekte fastgørelse. Check med din vegetabilske damper producent at se hvis det er muligt at koge ris i din vegetabilske damper. Fordi ris tager længere tid at tilberede end de fleste grøntsager, kan din maskine ikke nødvendigvis har en indstilling, der tillader dig at koge ris. Hvis din vegetabilske damper kører på en timer, som du kan programmere, bør du kunne koge ris i det ved at følge anvisningerne på din ris pakke.

Bambus dampskibe

Bambus dampskibe er de dekorative, runde, vævede kurve du nogle gange se, hvis du går til en dim sum-restaurant. Bruges primært i asiatisk madlavning stilarter, kan disse dampskibe bruges til at tilberede både ris og grøntsager, samt retter fra ris og grøntsager. De kommer i forskellige størrelser og montere over toppen af en gryde eller wok, der er en lignende eller mindre diameter til damperen. Fyld gryde eller wok med vand, sætte mad i bambus damper, og læg låg på den. Bambus er en stærk og vedvarende ressource. Desværre, bambus dampskibe kan bevare lugte, hvis de har været brugt til at koge stærkt lugtende fødevarer, og de er ikke altid let at rengøre.

Rustfrit stål dampskibe

Rustfrit stål dampskibe er mere almindeligt anvendt i restauranter end bambus, simpelthen fordi de er lettere at holde rent og lugt-fri. De også bedre modstå rystetur i hårdt og gentagen brug, som det sker i restauranter, og de er opvaskemaskinen. De udbydes normalt i de samme størrelser som bambus dampskibe, men kan koste lidt mere, når du først købe dem. Rustfrit stål dampskibe kan koge ris og grøntsager på samme måde som bambus dampskibe. Med korrekt anvendelse og pleje, vil de skal ikke udskiftes så ofte som bambus dampskibe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com