Sådan fjerner Citrus pletter

February 27

Farvning dit tøj, møbler eller tæpper med saftevand eller orange juice kan virke harmløs nok i første omgang. Hvis lov til at tørre, men citrus pletter blive utrolig svært at fjerne og kan dreje stoffet skørt. Tidligere svært at se pletter bliver mere fremtrædende. Med alderen, citrus pletter hærde og gør stoffet hårdt og svag ud over at gøre det gule. Fjerne pletter hurtigst muligt, efter at pletten opstår, men du kan også tage en ældre pletten med succes.

Instruktioner

•Læg stoffet i en vask eller badekar og hæld kogende vand over pletten fra ca. 12 til 24 inches væk. Gentag hælde det kogende vand over pletten med vand hele puljen. Hvis du arbejder med polstring eller tæppe, hæld det kogende vand på en klud og dup pletten med det kogende vand. Dette fungerer bedst på friske pletter, og ofte fjerner en ny citrus pletten i blot et par pourings af det kogende vand. Hvis pletten stadig synlig, gå videre til næste trin.

•Soak stof i en opløsning af varmt vand og opvaskemiddel. Brug en cap vaskemiddel for hver gallon af vand og lad blød i mindst en time. Hvis du arbejder på polstring eller tæppe, DUP pletten med vand og opvaskemiddel løsningen, så lidt af løsningen at suge i før duppe det op igen med en frisk klud. Hvis pletten stadig synlig, gå videre til næste trin.

•Applicer frisk citronsaft direkte på pletten, efterfulgt af hvide eddike. Lad denne løsning suge ind i stoffet i mindst 15 minutter. Hvis du arbejder med stof, skyl med varmt vand. Hvis du arbejder med polstring eller tæppe, sættetid en klud i varmt vand og dup pletten. Brug en frisk klud og trykker hårdt at fjerne vand, citron og eddike fra gulvtæppet. Hvis pletten stadig synlig, gå videre til næste trin.

•Applicer frisk citron direkte på pletten og placere salt direkte på citronsaft. Lad sidde i 15 minutter. Fjern ved skylning, hvis arbejder med stof eller ved at duppe, hvis arbejder med polstring eller tæppe. Hvis pletten stadig synlig, gå videre til næste trin.

•Anvend en enzymatisk renere lavet specielt til tekstiler og anvendes ifølge producentens anvisninger. Dette omfatter normalt lade enzym løsning sidde i længere tid og tørring i et varmt rum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com