Gren Swag vindue behandling

February 27

Gren Swag vindue behandling

Du har måske set et vindue, indrammet af gren swag gardiner i en rustik eller kunstnerkvarteret hjem. Dette vindue behandling er resultatet af et DIY projekt og ikke kan købes i de fleste mursten og mørtel butikker, selv om nogle internetbutikker sælger versioner, ægte og falske, af træ gren gardinstang.

Funktioner

Dekoratører konstruere gren swag gardiner fra kun tre relativt billige varer: stang beslag, en robust gren og en lang bolt af hemmed stof. Normalt grenen er bare lidt længere end bredden af vinduet og er frataget bark og kviste; nogle male filial i farver som hvid eller guld.

Byggeri

For at gøre en gren swag vindue behandling, købe et stykke af hemmed stof, som er lang nok til at nå fra gulvet til stangen, på tværs af vinduet og ned igen og to stang parentes, som har en kurve som en filial kan hvile. Find en robust gren af passende længde og trim off de fleste vækster, forlader nogle korte vækster stikker for stil. Fjerne bark med en lille kniv og sand off ru tekstur, så plette, maling eller dække gren med lak. Fastgør beslagene til væggen over vinduet, derefter indstille gren oven i de kantede parenteser, så den kan hvile i parentes buet form. Drapere bolten af stof på tværs i toppen, så enderne af stof til at falde på enten side af vinduet, at skabe en ramme virkning.

Gren tendensen

Gren swag vindue behandlinger er en del af en større home decor tendens, som favoriserer naturlige temaer såsom grene samt DIY æstetiske. Gren lysekroner, gren sengerammer, gren smykker arrangørerne, pels og hat stativer lavet af grene og mere har nydt popularitet på professionelle design blogs og magasiner som lejlighed terapi og bedre boliger og haver.

Fordele

Gren swag gardiner er billigt at gøre, der kræver kun adgang til et nærliggende træ til at vandre og find en robust filial; denne DIY vindue behandling også kræver ikke nogen syning, i modsætning til mange andre vindue behandling projekter. Du behøver kun at starte med en hemmed bolt af stof eller bruge smeltelig webbing og et strygejern til at oprette threadless hems dig selv. Ved hjælp af gren swag vindue behandlinger i dit hjem også reducerer samlede forbrug, som er afgørende for miljøvenlige eller "grønne" levende, fordi stedet for at købe en ny stang, du opretter én ud af skoven nægter.

Overvejelser

Afprøve den Drapering på forhånd for at sikre din behandling giver den ønskede effekt. Swag vindue behandlinger er rent dekorative, så de giver ingen lysstyring eller privatliv. Også, gren swag vindue behandlinger passer bedst med design stilarter hvor naturlige elementer såsom grene anvendes ofte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com