Hvordan til at plante Amaryllis udendørs

February 29

Hvordan til at plante Amaryllis udendørs

Amaryllis (Ridderstjerner) er en blomstring pære ofte givet som en gave under vinterferien. Det ankommer normalt potteplanter og klar til at blomstre. Efter perioden flor de fleste folk smide dem væk, men du kan plante pæren udendørs og få år af farverige blomstrer hvert foråret eller forsommeren. Selv om amaryllis vokse med lidt pleje i zoner 8-10, skal de ekstra opmærksomhed i nordlige klimaer, som pærer ikke bør fryse.

Instruktioner

Hvordan til at plante Amaryllis udendørs

•Locate en veldrænet område i haven, der får mindst seks timer i solen hver dag. Hvis plantning i tunge ler, hæve sengen og ændre jorden med kompost eller andet organisk materiale til at øge dræning. Amaryllis løg kan ikke sidde i våd jord, eller de vil hurtigt rådne.

•Hvis plantning i zoner 8-10, plant pærer dybt nok så "skuldre" af pærer er lidt dækket med jord. I nordlige zoner forlade 1-tomme af pære udsat. Tilføje et tyndt lag kompost og muld rundt om pærer at stabilisere jord.

•I nordlige områder hvor jorden fryser, grave pærer ud af jorden, før de fryser og overvintre i en varm tørt sted. Omkring 70 grader er ideel. Efterlade nogen grønne blade på planten til tørre. Afskære grønne blade vil hæmme plantens evne til at blomstre næste sæson. Tillade planten til tørre i jorden i August og September i sydlige områder. Amaryllis løg skal gå gennem en tør periode for at blomstre næste sæson.

•I nordlige områder, genplante pærer så snart jorden kan bearbejdes i foråret.

•Applicer tilstrækkeligt vand så jorden omkring pærer forbliver let fugtig, men ikke våd, i løbet af vækstsæsonen.

Tips & advarsler

  • Amaryllis vil vokse i fattig havejord, men god dræning er vigtigt. Amaryllis løg rådne når man sidder i overskydende fugt i den hvilende periode. Aldrig klippe de grønne blade fra pærer. Tillad altid tørre naturligt. Selv om amaryllis blomstrer om vinteren efter ankomsten i løbet af ferien, skal du forvente blomstrer på blomsterløg plantes udendørs i foråret og forsommeren. For at tvinge vækstdvale efter flor periode indendørs, afbrød brugt blomsterstilke, fjerne pære fra puljen og sted i en varm tørt sted at tillade pyntegrønt til naturligt tørt.
  • Amaryllis løg er giftig hen til hunde, katte og mennesker hvis spist.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com