Stald Design Idéer

February 29

Stald Design Idéer

Baggård skur kan være en skamplet for byen eller en hemmelig sommerhus omgivet af frodige beplantninger og skjule de praktiske værktøjer, der opretholder landskabet. Glem pre-Fab skuret, eller hvis du allerede har en, skjule det med nogle kloge sidespor og en hævet tag. Spar penge med genanvendt vinduer, døre og tag helvedesild. Plante fuldmodent buske og vinstokke omkring det, så det virker som en naturlig del af værftet. Et skur kan være en design element i haven.

Start med skuret

Slå en eksisterende skur til kernen i en praktisk haven landskab og maksimere brugen af en lille gård. Rullesten den gamle skur i baghaven med regenereret træ helvedesild i en neutral farve som blå røg eller salvie. Prop en gammel træ stigen malet laden rød mod en væg og tog en vin til at klatre det og fordelt på skuret. Ved siden af skuret giver en åben stråle og post arbor støtte til syrener, bougainvillea eller endda en grapevine. Under løvhytte skaber vintage regenereret mursten en mossy gårdhave med en potning bænk sæt mod væggen i skuret. Et vindue, der åbner ud til den potning bænk gør det nemt at passere værktøjer, planter, gødning og hvad der er i skuret ud til arbejdsområdet. Skuret skjuler maskiner som Græsslåmaskiner, edgers og sneblæsere, maleri og hjem reparation forsyninger og værktøjer såsom River, push koste, neglesaks og selv papirkurven dåser. Arbor gør en smuk plads til at angive en tabel for en picnic, og skuret skjuler de mindre attraktive arbejdsudstyr til gården.

Windows på en lille verden

Et hus renovering udbytter en lille havehus, der fungerer som en potting shed og sted for pusler. En 8 af 10 skuret sidder på cement fod har en blå-shingled gavl tag og almindelig, malede vægge, der er for det meste windows. Windows, reddet fra hovedhuset, da det fik nye, udkast-forseglet vinduer, åbne for at skabe komplette cross-ventilation. Selv den generøse hoveddøren er angivet med glas, top til bund. Alle trim på huset er hvidt og klatreroser er uddannet op én side og over tag. Interiøret er en reel potning stald, med galvaniseret bøtter, masser af wall kroge til værktøjer og sol hatte, hylder til krukker, vokse lyser for frøplanter og en ekstra vand linje kører fra den udendørs vandhane gør det nemt at rydde op. Gulvet i skuret er løs grus, der slanger for enden af en transplantation session. Der er endda plads i hjørnet til en lukket kompost bin. Dette design fungerer bedst i et mildere klima på grund af mængden af glas og åbne karakter af skuret. Men der ikke udelukke en tempererede have hvor potting shed kan bruges seks til ni måneder af året.

Vippes bliktag

Skuret er en simpel struktur for enden af en vask af småsten, skjules mod hegnet buskads under nogle udhængende træer. Den udvendige vægge er cementbaserede sidespor paneler vandret planke design er forseglet og malet en lys creme farve som supplement til den nærliggende hus. Taget er en drejning af galvaniseret tin---det danner en kile, der er åbne på den høje side, så luften kan cirkulere men regn ikke kommer. Hele strukturen, på størrelse med en 10 af 12 plads, sidder på molen footings, en anden luftig løsning til at holde formen ned og værktøjer indenfor tør. Det har nem adgang og ingen vedligeholdelse-- og ingen prætentioner til at være en haven hideaway. Skuret er værktøj opbevaring, ren og enkel, som dens design.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com