Pleje instruktioner for Fuchsia

June 26

Pleje instruktioner for Fuchsia

Kaldet lady's eardrops på grund af deres dinglende blomster, er mest almindelige typer af Fuchsier enten efterfølgende hybrider (Fuchsia x hybrida) eller oprejst buske (F. magellanica). De prangende hybrider gøre slående hængende kurve til skyggefulde verandaer og de opretstående former er også velegnet til store containere og blandet blomsterbede. Fuchsier er ikke svært at vokse, men har brug for opmærksomhed. Fuchsia hårdførhed afhænger af sort, men de fleste typer er Vinterhårdføre i US Department of Agriculture plante zoner 8 til 10. Fuchsier dyrkes som enårige i koldere dele af landet, men de er nemme at overvintre i et køligt sted.

Instruktioner

Sommer pleje udendørs

•Site din Fuchsier i lys skygge. I alle, men de hotteste klimaer, kan de tåle morgen sollys men ikke stærk eftermiddagssol. Fuchsier tåle fuld sol kun i cool, nordlige områder, som Pacific Northwest.

•Fyld beholdere med en kommerciel pottemuld beregnet til blomstrende potteplanter. Alternativt kan du gøre din egen pottemuld mix af lige dele sphagnum, vermiculit, pottemuld og groft sand. Beholdere skal være god dræning.

•Amend jord i plantning senge med en 3 - til 4-tommer lag kompost eller sphagnum før plantning Fuchsier. Jorden skal være veldrænet.

•Sæt en plante i hver hængende kurv medmindre puljen er mere end 12 inches i diameter, i hvilket tilfælde bruge tre planter. Udendørs, space Fuchsier 12 til 24 inches fra hinanden, afhængigt af den forventede bredde af den sort, du har valgt.

•Kapacitet Fuchsier ofte nok til at holde jorden jævnt fugtig, men ikke klæg. Mængden vand nødvendig varierer afhængigt af vejret, jordbunden og om anlægget er i jorden eller en container. Potteplanter Fuchsier og dem plantet i fuld sol behov for vanding oftere end dem, der dyrkes i jorden, især i varmt eller blæsende vejr.

•Når Fuchsier regelmæssigt for bedste blomst produktion. Bruge en gødning, der er specielt formuleret til blomsterplanter og følg pakke retninger omhyggeligt. Mængden af gødning og intervallet mellem fodringer afhænger af den vare, du vælger. Fuchsier er tunge foderautomater. Mange producenter foretrækker at bruge en flydende gødning anvendes hver to til fire uger. Sikre, at rodklumpen fugtig, før du anvender nogen form for gødning, selv flydende dem, at undgå ætsninger til rødderne.

•Undersøg din Fuchsier lejlighedsvis for insekter. Fuchsier er generet af bladlus, japanske biller, mealybugs, spider mider, skalaer, thrips og whiteflies, men alle disse insekter er mere fælles indendørs end udenfor.

Vinter pleje i kolde områder

•Klippe tilbage planter til 6 inches og fjerne eventuelle rester, der har hobet sig op på toppen af den beplantning jord.

•Undersøg planter og Potter nøje for tegn på insekter. Hvis det er nødvendigt, behandle planter med et insekticid før at bringe Potter indendørs.

•Sæt planter i en 45-50 grader Fahrenheit placering. Beskytte dem fra kolde udkast fra vinduer og døre, samt hot udkast fra ovnen. Planterne kan miste deres resterende blade, da de går hvilende.

•Kapacitet sparsomt i deres hvileperiode. Hold pottejorden knap fugtig og altid hæld off enhver vand, der akkumuleres i anlægget underkop efter 15 minutter.

•Flyt din fuchsia til en varm, lys beliggenhed og genoptage vanding om foråret. Så snart nye vækst vises, repot plante med friske pottemuld. Hvis du genbruger den samme pot, vaske det først før returnere fuchsia til det.

•Tilskynde forgrener sig ved at klemme den nye vækst, når to sæt blade har udviklet på hver stængel. Indstille planten udenfor når natten temperaturer forbliver over 50 grader Fahrenheit.

Tips & advarsler

  • Fuchsier vokse og blomstre bedst ved moderate temperaturer. Det er ikke ualmindeligt for Fuchsier at ophøre med blomstring når daglige temperaturer overstiger 76 F. Fortsæt for at give din fuchsia god pleje og det vil genoptage blomstring når temperaturer cool igen i efteråret.
  • Selv de best-velplejet-for fuchsia planter blomstrer sjældent godt for mere end tre eller fire år. Tage 6-tommer tip stiklinger fra din favorit planter og udrydde dem i en fugtig, jord-mindre medie såsom perlite. De vil være klar til ompotning i fire til seks uger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com