Catnip som en skalle afvisende

March 3

Catnip som en skalle afvisende

Kakerlakker typisk indebærer ikke sundhedsrisici for mennesker, men deres udseende er krænkende for mange og de kan undertiden overføre sygdomme og nuværende sanitære risici. Uanset årsagen, mange boligejere vælger at fjerne kakerlakker og mange ønsker at gøre det uden brug af potentielt giftige insekticider inde i hjemmet. Heldigvis er der flere ikke-kemiske metoder til at fjerne en kakerlak angreb fra hjemmet, som blot vokse catnip.

Catnip

Katteurt (Nepata cataria) er en flerårig urt og en nær slægtning af mynte. Næsten består 80 procent af de blomstrende toppe af Katteurt blomstrer af nepatalactone, et kemikalie, der har en næsten narkotisk virkning på katte. Voksende catnip hen til give til katte er sandsynligvis den mest kendte brug for katteurt planter, men nyere forskning ved Chris Peterson og Joel frakker på Iowa State University tyder på en anden vigtig og bekvem husholdningsbrug for katteurt.

Som skalle frastødende

Coates og Petersons forskning viser, at nepatalactone er også en kraftfuld insekt frastødende, og den voksende catnip omkring dit hjem effektivt kan afværge kakerlakker. Nepatalactone, når udvundet fra Katteurt planter, er op til 100 gange mere effektiv som en skalle afvisende end DEET, kemiske grundlag for mange roach afskrækningsmidler og insekticider på markedet i dag. En Virginia Tech. Universitet faktaark om catnip bemærker også, at catnip indeholder andre stoffer, at frastøde insekter fra nepatalactone, citronellal, geraniol, citral, carvacrol og pulegone.

Forsigtighed

Forskning i effektiviteten af Katteurt som en skalle frastødende er stadig i sin vorden, på tidspunktet for offentliggørelsen. Peterson og Coates kogt catnip blade hen til uddrag nepatalactone snarere end at studere hvis planterne i uforfalsket form kan frastøde roaches. Derudover undersøgt Peterson og Coates kun nepatalactone virkninger på lille, brun tyske kakerlakker snarere end de amerikanske kakerlakker, der invaderer så mange amerikanske hjem.

Betydningen af frastødende

Som nævnt ovenfor, kakerlakker præsentere sjældent sundhedsrisici for mennesker men forskere mener, at en mulig årsag til stigende priser på barndommen astma i byområder er en allergisk reaktion på kakerlak ekskrementer. Der er mange grunde til hvorfor er det smart at fjerne en kakerlak angreb fra hjemmet, men for husstandene med astmatiske børn, kakerlak fjernelse er langt mere alvorlig et problem. Overveje voksende catnip sammenholdt med andre naturlige og forebyggende kakerlak frastødende metoder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com