Mineralsk isolerede kabel værktøjer

March 4

En Mineralsk isolerede kabel har en indre kobberleder, og denne dirigent er beskyttet af en kobber kappe og enten magnesiumoxid pulver eller plast belægning. Du kan bruge disse kabler i følsomme områder, især i nærheden af brandpumper, i atomreaktorer, og nødstrøm situationer. For at arbejde med disse kabler, du har brug for de rigtige værktøjer, og du kan købe disse værktøjer på en hjem forbedring eller hardware butik.

Crimper

Et kabel crimpning værktøj eller crimper hjælper dig med at tilslutte et kabel til et stik uden at beskadige enten stykke. Crimper har et rundt hoved med kedelig, ujævne tænder og et håndtag, som du klemme tilsluttes kablet og stikkene. Generelt, tænderne svarer til forskellige størrelse stik. Sæt kablet i den korrekte sektion. Indsæt din kabel og stik i crimper bare hvor de to elementer mødes. Langsomt klemme håndtaget, indtil de to stykker oprette forbindelse, men ikke klemme for hårdt. Du kan beskadige stykker. Generelt, en crimpning værktøj koster mellem $20 og $50 i 2011.

Kabel Stripper

Før du kan placere stikket på din Mineralisolerede kabel, du har brug at eksponere dirigent under den ydre belægning. For at gøre dette, skal du bruge et kabel stripper. Du kan bruge tænger, kan du beskadige dirigenten. Et kabel stripper er specielt lavet til at fjerne denne belægning. Et kabel stripper ligner en tape dispenser eller en korte pistol. Hver type kabel stripper har en sektion, hvor du kan placere kablet, og du klemme et håndtag for at låse kabel på plads. Derefter skal trække du enheden nedad for at fjerne den ydre belægning. Et kabel stripper omkostninger $15-$30.

Kabel Cutter

Et kabel cutter hjælper dig med at fjerne beskadigede eller unneeded afsnit af din kabel. Dette værktøj gør et rent snit, og det skader ikke dit kabel dirigent eller boliger. Dette værktøj virker i en saks-lignende måde, og det har et rundt hoved med to knive. Hvis du vil bruge dette værktøj, placere kablet mellem knivene og klemme håndtaget. Generelt, en kabel cutter koster mellem $30 og $50.

Multi kniv

En multi knivværktøjet kombinerer funktionaliteten af en skæring, stripning og crimpning værktøj, men du kan også bruge det som et par af tænger. For eksempel, hvis du har brug at rulle tilbage en lille del af huset, kan så du hæve det op med afsnittet tænger af værktøjet. Dette værktøj koster mellem $35 og $50.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com