Nødvendige redskaber til tagdækning

March 5

Nødvendige redskaber til tagdækning

Værktøjer til tagdækning projekter omfatter mange elementer, der kan findes i den gennemsnitlige hjem værktøjskasse eller værksted. De fleste tagdækning værktøjer er billige og tilgængelige til enhver tømmerhandlen,-it-type center eller hardware butik. Mens et par elværktøj kan fremskynde projektet, de ikke er væsentlige for rive off en eksisterende tag eller installerer en ny.

Tagdækning Hammer

En tagdækning hammer, også kendt som en økse, er en afgørende tagdækning værktøj. Dette værktøj er udstyret med en justerbar sporvidde, der giver mulighed for hurtig tilpasning af helvedesild på den korrekte eksponering.

Tagdækning skovl

En tagdækning skovl forenkler job af rive off gamle tagmaterialer. Du kan få en idé om, hvad dette værktøj faktisk gør ved at vide, at dens alternative navn er "rullesten ripper." Meget mere end en fancy fejemaskine, kan en god tagdækning skovl faktisk lirke op helvedesild som det tårer ud negle holder dem på plads.

Lirke barer

Forskellige designs af pry barer du hurtigt trække tagdækning negle. En flad brækjern er effektiv til at fjerne negle, og kan også bruges til nedrivning dele af taget.

Indramning Square

En indramning firkantet er en retvinklet måling værktøj, der hjælper med at holde tag forbedringer lige og justeret. Det er afgørende for at gøre præcision rullesten nedskæringer.

Fugepistol

En fugepistol bruges til tagdækning reparationer, der kræver cement klæbemiddel. Fugepistol er som regel et bedre valg for at gøre denne form for arbejde end en selvstændig tube klemt caulk, fordi du har bedre kontrol med dispensation af cement, når du vil stoppe det for at forhindre messer.

Kridtstreg

En kridtstreg er simpelthen en beholder, der er fyldt med pulveriseret kridt. Det gør det muligt at afmærke lange lige linjer til skæring eller justering formål.

Tin Snips

Tin snips er tunge saks-lignende værktøjer, der er specielt velegnet til skæring metal materiale fundet på taget kaldet blinkende. Tin snips kan også skære igennem drop kanter og tagrender og de fås i højre og venstre hand retningslinjer.

Power sømpistol

Det situationsbestemt aspekt af arbejder på taget betyder, at nogle gange du ikke kan få løftestangseffekt du ønsker, og samtidig arbejder på plant underlag. En magt sømpistolen kan lette byrden af at få negle i taget. En pneumatisk sømpistol kræver tilsætning af en luftkompressor og lang slange. En Akku sømpistol, drevet af genopladelige batterier, frigør dig fra byrden af kompressoren.

Save

Skæring tagmateriale betyder, at investere i et par af Save. En rundsav fungerer godt for grundlæggende nedskæringer nødvendige for tagdækning arbejdspladser. En bajonetsav er et bedre valg til at skære i trange.

Oprydning værktøj

En græsplæne rake, en push kost og en stor skovl skovl hjælpe i oprydning del af tagdækning arbejde. Bygning eller reparere tagene resulterer i en stor mængde af nedrivning trash, der skal renses op helt så ingen trin på en tagdækning søm. Du kan endda leje en magnetisk sweeper for at få så mange søm og skruer fra jorden som muligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com