Sådan konverteres sikringer i Service paneler til Breakers i eltavler

March 5

Sådan konverteres sikringer i Service paneler til Breakers i eltavler

Du er formentlig bekendt med sikringer i din bil og hjem. De er lavet af et let metal designet til at brænde igennem, afbrydes strømmen i et kredsløb, der bliver overophedet eller oplever en nuværende bølge. Denne teknologi fungerer godt at give sikkerhed mod brand og i nogle tilfælde beskytter dine ledninger og apparater. Circuit breakers er den moderne tilsvarende i huset ledninger. En effektafbryder fungerer på samme måde, men i stedet for at kræve erstatning efter hver hændelse, en effektafbryder indeholder en switch, der kan blive nulstillet for at give beskyttelse for kredsløbet.

Instruktioner

•Test kredsløb i sikringsboksen. Fjerne hver fuse igen og gøre et notat, hvoraf stikkontakter, belysning og apparatur er berørt. Bemærk også strømstyrken af sikringen i hvert kredsløb. Vælg en circuit breaker box med mindst lige så mange kredsløb tilgængelige som du havde sikringer. I de fleste tilfælde er en boks med plads til udvidelse bedst, fordi den ekstra omkostning er minimal og det gør udskiftning boksen unødvendig, hvis forbedringer skal foretages.

•Drej off de vigtigste magt. Dette er typisk placeret i en boks med en enkelt switch; trække det ned for at slukke for strømmen. Twist sikringer mod uret for at fjerne dem. Fjern skruerne fra panelet på forsiden af sikringsboksen og løft det af at afsløre ledninger. Wrap malertape omkring hvert kabel og skrive en etiket på hver at angive circuit de tilhører. Brug en skruetrækker til at løsne skruerne holde ledningerne på plads, og træk dem løs.

•Locate og fjerne skruerne på bagsiden, side eller forreste kant af boksen lunte, der holder det på væggen. Bruge en Akku boremaskine til at fjerne dem. Trække sikringsboksen fra væggen. Træk ledninger gennem ryggen. Undersøge hullet. Ene side vil have en stud går lodret ved siden af.

•Align den nye boks på væggen med top og side flugter med toppen af den oprindelige hul og stud på siden. Markere den modsatte side og i bunden af den nye boks på ansigtet af drywall. Skær langs linjen for at udvide hullet med en hobbykniv til at gøre cut. Fjerne de afskårne gipsvæg.

•Fit ledninger gennem åbninger i toppen af feltet ny breaker. Passe den vigtigste magt fra hovedafbryderen gennem punchout på den samme side af boksen som parameteren de resterende ledninger igennem den ekstra punchouts, fordelt langs toppen som krævet.

•Sæt den vigtigste strømkabel til skruerne forudsat. Passe store gauge ledninger ind i huller og spænd skruerne for at fastgøre dem på plads. Find og fastgør jordledningen til skruen på toppen af jorden blok, typisk placeret på toppen af boksen på den ene side. Trække resten af ledningsføring gennem, forlader masser af slæk og sætte boksen breaker i hullet.

•Kontroller 3-tommer behandlet dæk skruer gennem hullerne i siden af den nye breaker box i stud til at fastgøre den på plads. Drive de medfølgende skruer gennem huller i boksen ind i væggen til at fastgøre den.

•Sæt hver ledning til en effektafbryder af lig eller større strømstyrke end sikringen det var knyttet til. Tillægge den forreste skrue af effektafbryderen hvert kabel sort ledning. Wiren ind i hullet, og spænd skruen. Gør det samme med den bageste skrue og den hvide ledning.

•Sæt breaker til en tom bay. Tryk på den forreste klip på stikket fast, således at det klikker på plads. Tryk på den bageste stikket sted, indtil den klikker på plads. Indsæt den grønne jordledning af hvert kabel ind i et tomt hul i jorden blok og stramme skruen for at fastgøre den på plads.

•Installer en afbryder til hvert kredsløb. Placer panel på forsiden af boksen og skru den på plads med de medfølgende monteringsskruer. Flip de vigtigste afbryderen til oppe og vende hver breaker til positionen on for at genoprette magten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com