Sådan foretages fejlfinding af et Ethernet-kabel, er ikke forbinder

March 5

Sådan foretages fejlfinding af et Ethernet-kabel, er ikke forbinder

De to typer af Ethernet-kabler er straight-through og crossover. Begge opsige med et RJ-45 stik. Straight-through kabler tilslutte computere til ydre enheder gennem en hub, modem eller router. Crossover-kabel forbinder to Ethernet-enheder uden en hub eller forbinder to hubs sammen. Straight-through kabler har straight pin til pin ledninger. Crossover kabler, har som deres navn antyder, nogle ledninger på ét stik tilsluttes forskellige nåle på de andre stik.

Instruktioner

•Sammenligning begge ender af kablet. Hvis alle de farvede ledninger på ét stik er i samme situation som på de andre stik, har du en straight-through kabel. Hvis ikke, det er et crossover-kabel. Sørg for at du bruger det korrekte kabel til programmet. Hvis du har et ekstra kabel, prøv at erstatte kablet og se, hvis problemet er løst.

•Drej på multimeter og sæt den til den laveste modstand indstilling tilgængelig.

• Start med den første ledning i et af stikkene. Hold en af testen fører på den første pin i et af stikkene og røre ved de andre test fører til de samme farvede pin i andet stikket. Hvis du får nul eller en meget lav modstandsmåling, er at ledningen ok.

•Gentag trin 3 for de resterende ledninger. Hvis du får en høj læsning på en eller flere ledninger, er kablet defekt. Kig nøje på stikket på hver ende af kablet til se, om nogen af ledningerne er løs eller brudt. Hvis de er, kan du afskære slutningen og installere et nyt stik. Hvis du ikke kan se problemet, kan du afskære begge ender og installere nye stik eller udskifte kablet.

Tips & advarsler

  • Korrekte eldiagrammer for begge typer af kabel er placeret på The Internet Center hjemmeside (se linket direkte i ressourcer.)

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com