Naturlige mus fjernelse

March 5

Naturlige mus fjernelse

Hvis du nogensinde har haft en mus infestation, ved du, hvor svært det kan være at fange alle mus. Dette er fordi beskæftiger sig med mus er så meget om at finde og fange dem da det er om at forhindre dem. Hvis du vil naturligvis fjerne mus fra dit hus og holde dem væk, er der en række trin, du skal tage før du indstiller enhver fælder på alle.

Instruktioner

•Find alle mulige løsning websteder og lukke dem straks. Mus kan træde ind i dit hjem gennem meget mindre huller end du kan antage. Find revner under døre og vinduer og forsegle dem. Hvis du finder nogen huller i væggene, Luk dem med ekspanderende skum.

•Klippe off deres fødekilder. Grundigt rense dit køkken og spisekammer, noterer placeringen af nogen mus ekskrementer vises muligvis. Desinficere alt og smide noget mad, at mus har fået ind. Mus vender tilbage til områder at lugt af mus urin og afføring, så det er vigtigt at bruge en stærk renere til at fjerne disse dufte. Forsegle alle fødevarer i plast eller glas containere, som musene ikke kan komme igennem. Rydde op eventuelle krummer på tællere og rense ud krummebakke på jeres Brodrister.

•Rengør ud af skabene, garager og andre områder med rod. Især hvis det er vinter, kan mus nesting et sted i dit hjem. Ved at fjerne skjulesteder, minimere du de områder, hvor mus kan gå og de materialer, de kan bruge til at bygge rede i.

•Hvis mus fortsætter, sætte humane fælder. Der er en bred vifte af naturlige og humane fælder findes der ikke dræbe mus. Fælde dem og derefter flytte dem udenfor, væk fra dit hjem. Sæt fælder i nærheden af alle poster, som du har fundet og lukkede op, og i nærheden af enhver ekskrementer du spottet under rengøring.

•Maintain en ren og ryddelig hjem, især i de kolde måneder, til at forhindre yderligere mus angreb.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com