Om Albesia træ

March 6

Ca. 150 forskellige arter falder ind under slægten Albizia, almindeligt stavet albesia i Hawaii. Albizia træer er kendt som værende en af de hurtigst voksende træer. Senest fire år efter spiring, vil nogle albizia træer vokse til en gennemsnitlig højde af 70 fødder og har en omtrentlig omkreds af 3 fod 7 inches. På grund af den hurtige vækstrate er albizia træ et hyppigt anvendte produkt.

Albizia træer

Albizia træer er stort, løvfældende træer med lange kufferter og paraply-formede, kedelige grønne løv. De kan vokse op til 98 fod høj og har en lys-grå bark. De fleste har lignende egenskaber, men nogle forskelle mellem forskellige arter af albizia træer. Albizia julibrissin, almindeligvis kendt som Persina silke træ, er i stand til at modstå temperaturer på minus 22 grader Fahrenheit, i modsætning til albizia procera fundet i troperne af Indien, som kan kan kun modstå temperaturer på 30 grader Fahrenheit.

Beliggenhed

Forskellige arter af albizia kan findes rundt omkring i verden i de subtropiske og tropiske regioner i Indien, Australien, Madagaskar, Sri Lanka, Indonesien og dele af Afrika og Sydamerika. De betragtes som en invasive arter i Hawaii og flere andre kontinentale stater i USA. På grund af dens tilpasningsevne og tørke resistens har albizia træet formået at etablere sig i nedbrudte områder med dårlig kvalitet jord.

Albizia træ

Albizia træ er lys i farve, blød og let. Kornet er normalt lige og bredt eller grundt låst. Dette gør det vanskeligt at så. Det har en kort fiber længde. En fordelagtig karakteristisk af træ er dens modstand mod termitter.

Anvendelser af Albizia træ

Albizia træ bruges på forskellige måder afhængig af arten. Eksklusive brændstof, er det brugt som bjælker, planker, bestyrelser og stillinger i almindelighed konstruktion, pakning kasser og sager og i gulve og paneler. Det kan også bruges til at lave møbler og håndtag til værktøj. Træet bruges til dekorative udskæringer af dyr, masker og smykker kasser. Dens papirmasse er velegnet til papirproduktion når blandet med en længere-fibered anlæg som bambus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com