Gift Sumac i Georgien

March 11

Poison ivy er ikke den eneste plante at holde øje med i Georgien skoven. Ifølge gift planter i det sydøstlige USA vokser gift sumac (Toxicodendron vernix) i alle de sydlige stater øst for Mississippi, herunder Georgien.

Identifikation

I modsætning til gift vedbend er gift sumac et træ eller en lille busk, ikke en vinstok. I stedet for "blade af tre," har det syv til 13 brochurer arrangeret i alternative rækker. Ligesom poison ivy har det grønne blade i sommer, at ændre til farverige falde blade. University of Georgia beskriver gift sumac som gul til orange i efteråret.

Geografi

Ifølge en 1950 undersøgelse af Georgien træer, gift sumac er: "Spredt ud over de fleste af staten, men de fleste steder en ualmindelige arter, som er meget til mandens fordel." Denne spredte tilstedeværelse er sandsynligvis fordi i Georgien, vil du finde gift sumac kun i de meget fugtig jord langs flodbredder eller i moser, åerne og pinebarrens, ifølge gift planter i det sydøstlige USA.

Effekter

Fordelen ved gift sumac bliver ualmindeligt i Georgien er, at ligesom poison ivy, alle dele af gift sumac planten indeholder urushiol, som kan forårsage hudirritation. University of Georgia advarer, gift sumac hudirritation er mere smertefuldt at poison ivy eller eg.

Fun Fact

Der er mange fælles navne for Toxicodendron vernix; "thunderwood" er et gammelt Georgien navn for gift sumac.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com