Sådan Winterize sommer pærer i Kansas

March 12

Sådan Winterize sommer pærer i Kansas

Blomsterløg fremstiller et sortiment af sommer-blomstrende planter, herunder tulipaner, georginer, calla liljer, krokus, liljer og iris. Disse planter er stauder og vender tilbage år efter år med den rigtige pleje. I varme områder som USDA voksende zoner 9 og 10, kan pærer holde i jorden året rundt med ingen beskyttelse. I koldere områder som USDA voksende zoner 5 og 6 i Kansas, hvor temperaturerne falder godt under frysepunktet om vinteren, skal om sommeren pærer vinter beskyttelse. Opgrave pærer, når deres blomstre er fuldført, og gemme dem over vinteren til foråret genbeplantning.

Instruktioner

•Dig nogen sommer pære men daylilies op i sommer eller falde, når deres blomstre er fuldført. Alle sommer løg kræver beskyttelse af den tid, den første frost passerer i slutningen af September til midten af oktober. Bruge en spade til at forsigtigt fjerne løg fra jorden, og trække eller skåret af gamle løv.

•Lay pærer i en sikker, tørt sted og lade dem tørre i en uge. Læg løgene så at de ikke rører hinanden under denne tørringsproces.

•Fyld en boks med muldjord og genplante pærer til opbevaring eller wrap individuelle pærer i tørv mos og sæt dem i boksen. Sørg for, at ingen af løgene røre hinanden direkte under opbevaring, da de kan rådne.

•Sæt boksen i en tør, læ spot hvor det kan sidde uforstyrret i vinter. Boksen skal få temperaturer mellem 40 og 50 grader Fahrenheit. Ikke vand pærer under oplagring, som de er inaktive og ikke kræver nogen form for støtte.

•Flyt pærer tilbage til udendørs haven efter sidste frost, som bør falde i midten af maj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com