Hvad er den juridiske størrelse for et skab i et soveværelse?

March 16

Mens der er ingen juridiske størrelse for et skab i et soveværelse, er der nogle typiske størrelser at overveje. Der er også nogle konkrete standarder til at følge og retningslinjer til at huske. Hvis du planlægger et nyt rum i en bolig, eller redesigne en gamle hjem, hjælpe disse størrelser, standarder og retningslinjer.

Skab dybde

Den første overvejelse at gøre når du vælger et skab størrelse er dybden. Dette dikterer, hvor meget lagerplads er tilgængelige i skabet lige så meget som længden gør. Dybden er måling fra de indvendige vægge i front til de indvendige vægge i ryggen. Det tager ikke højde for bredden af de indvendige vægge, som er omkring fire inches. Normalt, er dybden af en standard skab mindst 24 inches at give plads til at hænge tøj på en closet stangen. Dybder op til 27 inches er typisk så godt, og give et par ekstra inches til opbevaring under stang på gulvet.

Skab højde

Dimensionering op skab højden er en anden enkel sag. Højden af ethvert interiør skab er normalt højden af loftet i rummet, fordi skabet er lavet ved at installere et gulv til loft indramning væg i en del af rummet. Ved hjælp af loftshøjden som den indvendige højde blot gør skab konstruktionen lettere. Der er ingen grund til at gøre det lavere, og det er meget vanskeligt, på grund af loftet bjælker og konstruktion, at gøre det noget højere. I de fleste hjem er det otte fødder. Luksus sommerhuse og ejerlejligheder er loftshøjden ni fødder.

Skab bredde

Bredden af skabet er variabel og spænder fra tre fødder til 10 fod. Bredde afhænger af to faktorer. Først er størrelsen af rummet og dets indvendige vægge. Skabene har tendens til at blive bygget ind i en mur og kan udvide hele bredden af væggen, eller en del af den. Det afhænger også af dine opbevaringsbehov. Bredere toiletter give mere plads til hylder og skab stænger til at hænge op dit tøj, for eksempel. At gøre et større skab vil reducere beboelsesrum, og det reducerer også gulvplads til møbler, som stole eller borde ikke kan placeres foran en skabet døren. Medmindre skabet er en walk-in, skal det have døre kører hele bredden af skabet at give adgang til tøj inde.

Specialmål

Walk-in closets har specielle dimensioner, fordi de giver et andet middel til adgang. En walk-in closet kan have en mindre dør som en person kommer ind i skabet. Det betyder mindre vægplads er taget med en dør, og skabet er mindre indgribende i form af levende plads inde i stuen. Et skrivebord eller stol kan placeres langs den skab væg, så længe det ikke blokere små døren. Walk-ins har derfor et stort udvalg af dimensioner. På den lavere ende, at de er mindst fem fod kvadrat, som giver tre fødder af omvandrende friarealer og to fødder af tøj hængende plads langs den ene væg. De kan være op til 12 fod bred eller større, afhænger oven på den hjem nummer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com