Hvordan man laver en hjemmelavet luftfriskere

March 16

Der er mange luft freshener produkter tilbydes i dagligvarer, rabat og stormagasiner. Sammen med de vidunderlige dufte, forbrugerne kan undre sig over de andre ingredienser, der vises i containere og mulighed for at fremkalde allergiske reaktioner. Læs etiketten og du vil finde, at en kommerciel luftfriskere indeholder unaturlige kemikalier. Lave din egen luftfriskere gel i hjemmet, der kan føjes til craft-projekter og give tillid om ingredienser i gelen.

Ved hjælp af olier

Der er mange mærker af unflavored, klart gelatine sælges i dagligvarer og discountbutikker, der kan bruges til at tjene som en luftfriskere base og føjes til craft-projekter. Unflavored gelatine også indeholder ingen sukker og er lavet af kollagen udvaskes fra dyrs knogler og væv. Gøre en gelatine luftfriskere parfumeret med olier til gaver eller personlig brug. Få duftende olier, der er afledt af planter til at begynde. Hæld 1 kop vand i en gryde og varme den, indtil vandet begynder at boble men ikke nå rullende kog. Med en plastik blanding skeen, røre i fire poser af unflavored gelatine pulver (omkring 10 teskefulde) indtil pulveret fuldt opløses i varmt vand. Flytte gryden fra varmen og hæld 1 kop stuetemperatur vand. Tilsæt 6 dråber frugtfarve, hvis det ønskes, at vandet. Hæld 2 spsk salt til at forhindre mug fra dyrkning i den færdige gel luftfriskere. Placer to 8-ounce eller fire 4-ounce glas eller plastbeholdere nær ovnen. Ved hjælp af en pipette, sted 15 dråber af en duftende olie i hver beholder. Bland ikke olie i vandet over varme eller duften vil fordampe. Hæld gelopløsning i containerne. Tillad indhold i containere til fast natten. Køleskab gel, hvis det ikke lykkes at størkne indtil gel bliver fast.

Ved hjælp af flydende Potpourri

Hæld 1 kop af flydende potpourri i en gryde og bring den i nærheden af kog. Flytte gryden væk fra brænderen. Hæld i fire poser af unflavored gelatine pulver (omkring 10 teskefulde) og omrøres med en plastik blanding skeen, indtil pulveret er opløst. Hæld 1 kop af den samme flydende potpourri i gryden og rør. Tilføj 2 spsk salt til løsningen. Hæld gelopløsning i to 8-ounce eller fire 4-ounce containere. Flydende potpourri vil allerede have lidt farve, så der er ingen grund til at tilføje levnedsmiddelfarvestof. Tillad gel til at indstille natten over. Sætte containerne i køleskab for 12 til 24 timer, hvis gelen undlader at angive.

Beholdere til Gel

Glas konservesfabrikker krukker er perfekt beholdere til hjemmelavet luft freshener geler. Canning jar låg har en ring og en flad metal disk. Brug en markør til at spore indeni ring af låget på et stykke af stiv plast, såsom den type, der bruges til at pakke legetøj. Skåret ud de plastikskiver. Bruge et hul punch til punch fire huller i nærheden af centrum af plastik disk. Placer disken på konservesfabrikker krukken der indeholder gel og drej ringen over disken. Andre beholdere, der kan bruges er babymad, brugte stearinlys krukker eller plastic mad krukker, såsom dem til jordnøddesmør. At oprette gel stykker for store krukker med bred mund, hældes en 9-inch-wide-by-13-inch lang glasfad gelopløsning og løsningen at indstille. Skære den fast gel i tern og slippe dem i de store containere.

Overvejelser

Altid tilføje salt til gelopløsning. Skimmel vokser på gelen efter den er placeret i et værelse, hvis ikke tilsat salt. Vær opmærksom på at duft i gelen kan ændre smag og duft af fødevarer, når luftfriskere placeres i køleskab til at indstille.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com