Ideer til Garage hylder

July 12

En organiseret garage sætter alt hvad du behøver inden for rækkevidde og gør en plads til alt. Uanset om du bruger din garage som en lagerplads for legetøj, udendørs udstyr og en række andre ting eller strengt for værktøj og udstyr til bil, vil du drage fordel af nye reoler. Ideer til garage reoler omfatter hylder fremstillet af forskellige materialer og størrelser passer til behovene i din garage.

Kabinet reoler

Når du bruger din garage til at gemme et stort antal af diverse ting til hus og uderum, overveje at investere i et par stykker af kabinet reoler. Brikkerne er svarende til traditionelle bogreoler, men funktionen døre på ydersiden. Luk døre for at holde genstande skjult og ud af måde. Opt for låsning kabinetter, hvis du har små børn og gemme værktøjer eller kemikalier, som du ønsker at holde ud af reach. Heavy-Duty plast kabinetter er stærke nok til at håndtere tungere værktøjer og udendørs stykker.

Hængende hylder

Gøre brug af de højere dele af garagen samt loftet med hængende hylder. Hvis du har pegboard i garagen, vælge hængende hylder, der arbejder med pegboard. Funktionen hylder buet metal stykker, der passer ind i hullerne i pegboard og holde hylden sikkert på plads. Hængende hylder suspenderet fra loftet er bedre egnet til cykler og andre større ting. Væg hængende hylder holde haven værktøjer og andre typer af udendørs udstyr.

Monteret hylder

Vægmonterede hylder er et passende valg for garager fordi hylderne er monteret direkte på væggen eller mod væggen. Hylderne er arrangeret mod muren, med bagsiden af hylderne flush mod væggen. Metal hylder funktion små huller langs ryggen og når skruerne er boret igennem ryggen, stabilitet holder hylder fra deponering eller falder over. Vægmonterede hylder er ofte fremstillet af metal, metal er stærk nok til at holde og opretholde en stor mængde af vægt, uden at bøje eller bryde.

Fritstående hylder

Traditionelle bogreoler og fritstående hylder giver ekstra lagerplads i din garage. I modsætning til monteret hylder indeholder garage hylder af denne type ingen montering eller hardware, der holder hylderne fastgjort til væggen. Brug hylderne i denne type af letvægts elementer, herunder håndværk supplies, automotive forsyninger og udendørs legetøj. Placer hylderne fra væggene eller foran ubrugt lagerplads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com