Liste over blomst feer

March 16

Liste over blomst feer

Hvor Beatrix Potter lavet fortryllende historier og illustrationer om kaniner og egern. Cecilie Mary Barker fyldt niche af skrivning og tegning om fængslende blomst feer. Født i England i 1895, begyndte hun at sælge tegninger i en alder af 16. Hun produceret bøger på venninderne blomst fe, der blev udgivet fra 1923 indtil efter hendes død, bemærker blomst feer. Hendes feer er baseret på britiske plante og træ arter, og deres kostumer indarbejde del af blomster morfologi. Barker udviklet mere end 100 blomst feer.

Haven feer

Hver af Barkers haven feer er baseret på blomster du ville se i en engelsk land haven. For eksempel, bærer lavendel fe en lys lilla kjole monteret rundt om taljen med lavendel hvirvler. Hendes vinger ligne dem af en hvid sommerfugl. Løvemund fe bærer en rød, rørformede blossom for en fælles landbrugspolitik, en rød tunika og strømpebukser, gul-grafitmine sko og lyse gule vinger. Morgenfrue fe idræt en grøn robe med en lys orange grafitmine nederdel, krave og vinger.

Vejkanten feer

Barker's wayside feer er baseret på blomster hun observerede vokser vildt langs veje og stier. Rødkløver fe bærer en rød tørklæde, vinger og kjole. Bunden af kjolen viser dikkedarer, der ligner Rødkløver kronblade; hendes krave er foret med den wayside blomsterblade. Den hornede Valmue fe har en grøn hætte, krave, strømper og sko. En lang stilk strækker sig fra toppen af hovedet, og hans gul skjorte og shorts ligne de pjusket kronblade af en hornede Valmue. Cikorie fe sports kronblade af dette lys blå vilde blomst som cap og kjole; den samme blå nuance dukker op i hendes vinger. Grøn blomst beholder skulderpuder supplere kjolen.

Træ feer

Barkers træ feer kommer ud af en skov eller skovklædt historiefantasi indstilling. For eksempel, ligner Willow fe en forlængelse af træet selv som hendes kjole er lavet af hængende løv. Hendes vinger ligner ahorn træ frø. Sweet kastanje fe bærer en strittende cap ligner træets frugt og griber en kastanje i hans hænder. Hans brun og grøn kostume afspejler den chestnut farver. Silver Birch fe er livlig, da hun hænger fra en kvist. Hendes top låner skalaer fra træets catkin og er suppleret med en lyse gule nederdel og sorte og hvide vinger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com