Hvordan til at lyse hvidt tøj & Fjern pletter

March 16

Hvordan til at lyse hvidt tøj & Fjern pletter

Efter et par vask begynder hvide tøj at se nusset, beskidt og grå. Jeg kan godt lide mit hvide tøj til at se hvide. Naturligvis synes de fleste udslip at ske, når du iført hvid. På toppen af nusset udseendet af hvidt tøj der er nogle vanskelige pletter, der skal fjernes helt, fordi og bit af en plet skiller sig ud på hvide.

Instruktioner

•Hvis du vil lyse op din hvide og øge styrken i din klor blegemiddel tilføje ¾ kop bagepulver til vaskemaskinen. Hvis du normalt bruger 1 kop af blegemiddel kan du skære det ned ved halvdelen og dobbelt kraft for hvidere hvide tøj. Dette er også en stor penge saver, fordi du kun bruger halvdelen af blegemiddel, du normalt ville bruge.

•For at fjerne underarm pletter fra hvidt tøj make en pasta af bagepulver og vand, gælder for sved pletter og lad sidde i 2 til 3 timer. Vask som sædvanlig.

•For at fjerne formel pletter fra hvid babytøj våd plet med citron juice drys med salt og lad det sidde i solen i en time eller 2.

•For at fjerne ring omkring kraven fra hvide skjorter, bland ¼ af en kop af flydende vaskemidler, ¼ kop vand og ¼ kop af ammoniak i en sprayflaske. Spray blandingen på krave pletter, skrub med en blød børste, lad sidde 20 til 30 minutter og vask som sædvanlig.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com