Jeg købte en brugt sofa, hvordan kan jeg rengøre det?

July 14

Jeg købte en brugt sofa, hvordan kan jeg rengøre det?

Når det kommer til at spare penge, gør købe en brugt sofa en masse forstand. Hvis det er temmelig vedligeholdes og i anstændig form, brugte sofa kan selv vare så længe som en ny. Selvfølgelig, hvis du køber en brugt sofa, gør ikke det ondt for at give det en grundig rengøring. Du kan spare endnu flere penge ved at rense sofaen dig selv i stedet ansætte en professionel renere eller har stykke re betrukket. Udstyret med et par basale forsyninger og noget tid til overs, bør du være stand til at have din sofa duftende og søger nye eller næsten nye, igen.

Instruktioner

•Sprinkle bagepulver på sofaen, herunder toppen og bunden af hver pude. Bagepulver kan fjerne en række forskellige lugte. Tillad bagepulver at forblive på sofaen i ca 10 minutter.

•Vacuum den gamle sofa grundigt med din støvsuger. Bruge pensel vedhæftet fil til at suge op alle bagepulver, samt eventuelle løse støv, snavs og hår fra polstring. Vær sikker på at gå over forsiden og bagsiden af sofaen, samt toppen og bunden af hver pude. Bruge det vakuum sprække vedhæftet fil til at rense ud alle couch's svære at nå steder.

•Pour varmt vand i en spand. Tilføje nok mild flydende parabol eller vaskemiddel til vandet for at gøre et lag af sæbeskum eller skum.

•Locate en inconspicuous område på den brugte sofa til spot test. En af de bedste områder er bagsiden af sofa, nær bunden. Hvis sofaen har fodpaneler, finde det område, hvor den fodpaneler overlapper. Dyp penslen i sæbevand skum og let krat det til området spot-test. Vente flere minutter. Hvis du ikke mærke nogen misfarvning, er det fint at fortsætte rengøring.

•Applicer nogle mere sæbe suds til krat pensel og let krat hver sektion af sofaen. Efter du krat én sektion, dab op nogen ekstra fugt med en ren, fnugfri håndklæde. Gå videre til næste afsnit og fortsætte på samme måde, indtil du rense hele sofaen, herunder begge sider af puder.

Tips & advarsler

  • Hvis din brugte sofa har stadig sin etiket, tjekke det for enhver yderligere rengøring instruktioner. Hvis etiketten er markeret med et "S", vil du ikke kunne bruge vand eller vandbaseret rengøringsmiddel til at rense stoffet. I stedet, bliver du nødt til at købe en pulveriseret opløsningsmiddel/renere. I de fleste tilfælde, kan pulveret drysses på stof af sofaen. Du skal derefter vakuum eller børste stoffet for at fjerne opløsningsmidlet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com