Sådan får du gratis lilla Martin og andre Birdhouse planer

March 18

Sådan får du gratis lilla Martin og andre Birdhouse planer

Fuglene tilføje farve og bevægelse til haven. De lever også af mange skadedyr. Lilla Martin er en populær fugl at lokke til din have, men der er andre fugle, som du måske også ønsker at lokke med birdhouse du kan bygge dig selv. Hjælpe fugle overlever i vinter og racen familier i foråret ved at bygge din egen birdhouse. Projektet kan være ikke blot en kunstneriske bestræbelse, men et projekt for hele familien. Og resultatet kan tilbyde timer af fascinerende fuglekiggeri. Her er nogle forslag til, hvordan du får gratis birdhouse planer om at få din plan fra jorden (så at sige!)

Instruktioner

•Den første skridt i at finde den rigtige gratis birdhouse plan er at beslutte, hvad fugle er i dit område og hvilke du ønsker at tiltrække. Forskellige arter foretrækker forskellige boliger stilarter. Du kan derefter søge på stilen af birdhouse du vil bygge eller du kan søge efter type af fugl du vil bygge. Eksemplet i billedet ovenfor er et design for en lilla Martin birdhouse.

•Hvis en søgning på slags birdhouse, der skal huse din målrettede arter. Nogle vil sælge planer. Der er en række af internetsteder, der tilbyder gratis planer for birdhouses. Nogle kan ses direkte på stedet, mens andre bliver nødt til at blive hentet. Prøve sites som Craftybirds.com, BirdhouseBuzz.com, Familyfun.go.com, Thewoodcrafter.net og Runnerduck.com/purse_birdhouse.htm. Den gratis lilla Martin birdhouse ses her er venligst udlånt af Birdhousebuzz.com. Der er mange flere steder. Prøv at søge på "gratis birdhouses", "build birdhouses", "birdhouse for..." (udfylde type fugl, du ønsker, eller en anden kombination af gældende ord.

•Hvis du ikke kan se hvad du ønsker på internettet, udvide din søgning. En anden måde at finde gratis birdhouse planer om at bygge er at tjekke magasiner. Ser for håndværk, hjem, hobby og bygning magasiner. Nogle publikationer, der har tilbudt gratis birdhouse planer og byggevejledninger er Sunset magasin, populære træbearbejdning og baggård Living Magazine.

•These er sandsynligvis den bedste og nemmeste måder at få gratis birdhouse byggeplaner. Hvis du kender nogen, der er ekspert i bygning eller erfarne i birdhouse konstruktion, dette er en stor mulighed for at få planer gratis, også.

•Når du, hvordan du vil bygge grundlæggende i din birdhouse, du kan dekorere det at gøre det dit eget kunstværk. Eller inddrage børnene. Bare sørg for din kreativitet ikke interfererer med de basale behov hos de fugle, du tiltrækker.

•Consider at få gratis birdhouse byggeplaner, om du vil huse en lilla Martin eller en yndlings lokale fugl. Opbygning af en birdhouse er et sjovt projekt at du kan gøre i al slags vejr og nyde resultaterne, når det er hang udendørs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com