Hvordan at slippe af med Junk og rydde op i dit hjem

March 19

Hvordan at slippe af med Junk og rydde op i dit hjem

Om sommeren er det bedste tidspunkt at overveje at rydde op i dit hus en at slippe af med junk du ikke behøver længere. Da vejret er godt, er indhaling ud elementer, du ikke længere bruger en cinch. Her er nogle gode ideer til at slippe af med junk og finde mere plads i dit hjem for ting, du bruger ofte. Du vil være forbavse henne ved hvor meget mere område kan du finde i dit hus lige af indhaling ud elementer du behøver.

Instruktioner

•Start ved at rydde op på loftet. Håndtere små områder én ad gangen i dit loft til at rydde op i dit hjem og slippe af med junk. Overveje elementer, du ikke har brugt i lang tid som du behøver. Her er en stor retningslinje at leve af... Hvis du ikke har brugt eller behov for varer i ca 3 måneder, pitch dem fordi du vil aldrig bruge dem. Gemme skrammel, fordi du tror, du kan bruge det senere er en stor 'Nej, nej'. Chancerne er, hvis du har pakket væk uønsket at spare til en regnvejrsdag, at regnvejrsdag aldrig vil komme. Pakke varer op i kasser fra loftet og markere dem ifølge værelse eller grupper af varer. Sæt dem til side til at give væk eller sælge.

•Rengør ud din garderobe. Finde tøj, som du har været at gemme 'Just in case jeg tabe', eller fordi "Jeg slags som denne og kan bære det senere". Du vil ikke bære disse elementer. Og chancerne er, hvis du tabe nok til at bære gammelt tøj igen, du ønsker nye og det gamle tøj bliver synes forældet til dig. Sætte tøj i kasser baseret på varen eller størrelse. Sæt dem til side til at give væk eller sælge. Tip: Hvis du er nødt til at tænke på om du ville bære visse elementer igen i mere end et par minutter... pakke dem up... du bliver ikke bære dem, tro mig.

•Rengør ud dit barn (ren) soveværelser. Finde alle de legetøj, tøj og udstoppede dyr, at dine børn ikke lege med længere og slippe af med dem. Gøre, når de ikke er hjemme eller uden for så at de ikke klager over, at de stadig spiller med dem. Hvis dine børn ikke har spillet med eller anvendte disse elementer i de sidste par måneder, chancerne er, de vil ikke. Pack legetøj, tøj og udstoppede dyr i kasser baseret på kategori. Sæt dem til side til at give væk eller sælge. Tip: Hvis du ønsker at undervise dit barn ansvar, kunne du have ham hjælpe ved at vælge legetøj, tøj og udstoppede dyr han vil slippe af med.

•Plan at sælge varer i en garage salg, hvis din op for at have en. Garage salg er en fantastisk måde at slippe af med junk, rydde op i dit hus og tjene nogle penge. Oprette elementer af kategorien at gøre det nemt for folk at se, hvad din sælger. Sørg for at markere priser klart på alle varer og vise dem på tabeller. Holde bede priser forholdsvis lav, men rimelige for dig og din købere. Sælge hus junk i en garage salg kan faktisk være sjovt for hele familien, fordi børn kan vælge de varer de vil sælge og du kunne tilbyde dem penge for sådanne varer. Dette medvirker til at undervise dem penge forvaltning og ansvar. Enhver venstre over uønsket kunne blive doneret til dem i nød.

•Donate varer du ikke er i stand til at sælge i en garage salg, eller hvis du vælger ikke at have en garage salg på alle. Donere elementer til steder som Frelsens hær, Goodwill og det amerikanske Røde Kors tilbyder mennesker i nød og mindre heldige en chance for at få nice emner, som de normalt ikke ville have. Lær dine børn gaven at give ved at tillade dem at vælge elementer af deres egne til at give væk til børn i nød. Dette hjælper med at give børnene en følelse af medfølelse over for andre og vil hjælpe dem til at se andre, der er mindre heldige end dem selv. Have dem komme med dig for at Doner skrammel til disse steder. Også, når donere elementer, kan du få en kvittering som du kan gøre krav på din næste års skatter og få en lille skat pause lige ved at give.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com