Hvordan at vælge afskårne blomster for Bud vaser

March 20

Hvordan at vælge afskårne blomster for Bud vaser

Bud vaser er små blomster designet til at holde en enkelt stilk eller et lille antal tynde-stammede blomster. Boligejere kan købe friske afskårne blomster i blomsterhandleren eller landmands marked eller tage stiklinger fra deres egen have til visning i en knop vase. Grupper af bud vaser kan gøre en slående centerpiece på et stort spisebord eller scatter bud vaser i hele hjemmet til at oplive de forskellige rum.

Instruktioner

•Measure højde af knop vase med et målebånd. Vælg afskårne blomster, der er 1 1/2 gange højden af vasen. Hvis de er kortere, kan opløbet sidde flush mod halsen. Hvis blomsterne er højere, kan vasen falde over.

•Look for en cut blomst, der har en tæt lukket eller knap Åbn bud. Vælg ikke fuldt åbnet knopper, fordi de vil visner før. Undgå knopper med bruning rundt i kanten af kronbladene.

•Pick en stængel, der har mere end ét bud, hvis du ønsker en mere fuld ser i din knop vase. Stilken skal have en åben bud kun, og resten skal lukkes. På den måde kan du nyde den blomstrende knopper over en længere periode.

•Klippe valgt bud med haven saks, så det er højden du ønsker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com