Hvad er farerne ved to elektriske kilder tilsluttet samme elektriske Panel?

March 20

Sekundære elektriske kilder er forbundet med den elektriske panel af enten, overføre parametre, eller en gitter-tie inverter (GTI). Overførsel switches er generelt bruges til at forbinde backup generatorer til en elektrisk panel. GTIS som bruges ved tilslutning af vedvarende energi kilder som hydro, vind og solenergi generere systemer til en elektrisk panel. Hvis en GTI ikke er brugt, kan strømmen fra én kilde være ude af fase med anden kilden og forårsage skade på noget tilsluttet det elektriske panel, herunder enheder i hjemmet, nytte transformer og den anden strømkilde. Hvis en overførsel skifte ikke er bruges til en backup-generator, kan strøm fra generatoren indgå i nytte transformer og gøre det farligt for den nytte at arbejde på.

Overføre parametre

Overførsel switches er designet, så de vil afbryde utility linjer fra det elektriske panel, når spændingen dips under et vist niveau. Der er normalt en forudindstillet forsinkelse at give mulighed for midlertidig magt dråber. Efter den tildelte tidsforsinkelse, vil automatisk overførsel skifte afbryde utility linjer kontakter og engagere kontakter går til generatoren. Uden en overførsel skifte, kunne strøm fra generatoren brødføde tilbage til nytte transformer og omvendt. Strøm fra generatoren bliver ude af fase med strøm fra den nytte, forårsager to strømkilder til kort ud. Hvis to strømkilder kort til hinanden, kan det skabe en stor magt spike, forårsager skader på noget tilsluttet det elektriske panel, samt mulige skader på begge energikilder. Skaden kunne være alt fra brændende ud komponenter og enheder i hjemmet til at forårsage brande af overophedning ledninger.

Gitter frakobling

GTIS er forpligtet til at afbryde forbindelsen til nettet når spænding eller frekvens går over eller under en foruddefineret niveau. Overførsel afbrydere oprette forbindelse til hjemmet kun efter frakobling fra gitteret, når gitteret strømafbrydelse. Ved at afbryde fra gitter magt, når netstrømmen går, forhindrer parameteren GTI og overføre magt fra fodring tilbage ind i transformeren og linjer, at forhindre nytte arbejdstagere fra bliver chokeret eller stød fra uventet Energitilfoerslen linjer.

Spænding Feedback

Hvis to elektriske kilder fik lov til at være bundet sammen i det elektriske panel uden en GTI eller transfer switch, kunne man nemt foder tilbage i den anden. Hvis den vigtigste kilde til elektricitet kommer fra elselskabet fejler og kræver elselskabet at arbejde på transformeren eller dens tilsluttede ledninger, vil strømmen fra den sekundære elektriske kilde foder tilbage gennem ledningerne og energize dem og transformeren. Nytte arbejdstager vil forventer at der er ingen kraft på transformeren når forsyningsnettet er nede. Tænker, det er sikkert, kunne arbejderen nemt være stød eller dræbt, da at røre de strømførende ledninger.

Fase matchende

Vekselstrøm cykler fra positiv til negativ omkring 60 gange i sekundet, aka 60 hertz; deraf navnet vekselstrøm. Boliger i USA er hovedsagelig enkelt fase, bestående af to 110 volt linjer og en neutral line fra værktøjet. En GTI bruges til at tilslutte vedvarende energikilder til det elektriske panel. GTI ikke kun regulerer den spænding og strøm men også matcher fasen af hjælpeprogrammet. Uovertruffen faser på strømkilder vil forårsage shorts, der kan skade noget tilsluttet det elektriske panel, herunder enheder tilsluttet forretninger i hjemmet, såvel som forårsager skade på vedvarende energi system eller nytte transformer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com