Den mest effektive renere for røg-farvede lofter

March 21

Cigaretrøg pletter er meget svære at fjerne, især fra en akavet/ubelejligt overflade som loft, fordi de er lavet af fine partikler samt dråber af ikke-vand-opløselige kemikalier. Den mest effektive renere for dette problem afhænger af loftet. Hvis loftet er porøs, kan flydende rengøring opløsning af trinatriumphosphat anvendes med en svamp moppe. Hvis loftet er imidlertid porøse, ville din bedste satsning være at kalde i rengøring fagfolk eller erstatte overfladen.

Generelle oplysninger

Trinatriumphosphat (TSP) er generelt tilgængelige som en hvid granuleret pulver. Det er en meget kraftfuld affedter og sæbe, der normalt bruges til at rense vægge før maling. TSK er bredt tilgængelige i maleri levering eller større hjem forbedring butikker. Det gør en meget grundlæggende løsning; pH af en 1% opløsning af trinatriumphosphat er 12.

Bruger

Du kan bruge en trinatriumphosphat løsning til at fjerne både røg pletter og dvælende lugten af røg. Styrken af trinatriumphosphat ligger i dens evne til at bryde op olier og andre forbindelser, der er uopløseligt i vand. Denne forsæbning tillader løsning til nemt at fjerne røg pletten. Det hjælper også med at fjerne gennemblødning af enhver permanente pletter gennem nye frakker af maling.

Advarsler

Trinatriumphosphats kaustisk karakter gør det lidt farligt at den uforsigtige brugere. TSP bør ikke anvendes uden passende beskyttelsesudstyr. En ansigtsmaske og tøj, der dækker det meste af kroppen er stærkt anbefales. Handsker, robust fodtøj og beskyttelsesbriller samt en hovedbeklædning er også nødvendige for at beskytte mod utilsigtet drypper fra loftet. Ethvert spild på kroppen bør skylles straks med rindende vand. Ved utilsigtet indtagelse, Fremkald ikke opkastning. Straks kontakte 911 og Poison Control.

Alternativer

Hvis tsk ikke er en farbar vej, er der andre muligheder, der ikke er så effektiv men kan håndtere din pletter. Du kan fjerne sod med en kemisk behandlet svamp. Magiske viskelæder rengøring svampe kan bruges på små områder. En svag ammoniak eller vask soda løsning kan fjerne din røg pletter. Selv om de også er ætsende, er ammoniak og vask soda meget mildere end TSP; men dette også gør dem langt mindre effektiv. Som en sidste udvej, kan du leje en professionel restaurering service.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com