Hvordan man bruger THHN Wire

March 22

Hvordan man bruger THHN Wire

Elektrisk ledning har overholder visse standarder og forskrifter som defineret i den nationale elektriske kode. Hver type af wire er designet til specifikke formål at sikre sikker elektriske installation, og wire type og wire gauge gentagne gange udskrives langs den ydre beklædning af wiren. THHN betyder termoplastisk, høj varmebestandig nylon og vedrører den ydre beskyttende belægning. THNN wire er tilgængelige i forskellige sporvidder.

Instruktioner

•Brug THHN wire når du lægger elektriske kredsløb i dit hjem. Det er ideelt for interne væggen ledninger tilsluttes mellem de forskellige plug-stik. Det er tilgængelig som tri-core og dual core, så er velegnet til både stikkontakter og belysning switche.

•Skub THHN metaltråd til ledningsanlæg. THHN ledning er ikke særligt fleksibel; hvilket betyder at du kan fodre det gennem conduit uden bøjning og at få stukket ind. Conduit giver wiren ekstra beskyttelse. Det er ikke anbefales til udendørs brug, som det ikke anses resistente over for fugtige og våde forhold.

•Brug THHN/THWN wire til udendørs formål; THWN er den samme som THNN, men det er også vandafvisende. Mange producenter gør en dobbelt formål wire, der er tydeligt mærket på den ydre belægning. Det betyder, at det er en multi-purpose wire. Du skal fodre wiren gennem kanal, hvis du bruger det uden for så det bliver modstandsdygtige over for ydre kræfter. Hvis du påtænker at begrave wiren underground, skal du få THHN/THWN UF wire, UF betydning underground feeder.

•Ledning tyk gauge THHN mellem tunge værktøjsmaskiner og strømkilden. Det er i stand til at bære høje strømme på grund af sin varme-resistente belægning. Det er vigtigt, at du også tjekke strømstyrke lodtrækningen for det udstyr, du ledninger for at sikre du får den relevante wire gauge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com