Rød solhat vokser Guide

March 23

Rød solhat vokser Guide

Lav vedligeholdelse Solhat (Echinacea purpurea) vokser som en hårdfør staude. Rødderne overleve hårde fryser, som giver mulighed for anlægget for at vende tilbage til haven hvert forår. Coneflowers producerer en opretstående blomst kegle omgivet af udstrålende purpurrøde kronblade. Planterne vokser en fod eller mere i højden, afhængigt af sorten, og tiltrækker bier og sommerfugle til haven.

Plantning Site

Lilla coneflowers trives i de fleste klimaer, hvis de får fuld sol i sommermånederne. Planterne har brug for veldrænet jord, og de vil ikke tåle våd eller klæg steder. Coneflowers giver en tørke-tolerante valg for sandede senge eller i lav-vand haven. De kræver ikke høj fertilitet eller regelmæssig befrugtning til at producere sunde planter. Arbejde kompost i plantning stedet før du sår coneflowers forbedrer dræning i stedet og kompost giver også nogle spor næringsstoffer.

Såning og spiring

Blomsterne vokser let fra frø sået direkte i haven sengen. Frøene spire når jordtemperaturer mellem 60 og 70 grader Fahrenheit. Den enkleste måde at såningen er at sprede frøene over haven sengen, derefter dække dem med en 1/4-inch jord. Når frøene spire, normalt inden for en til to uger, tynde planter så de fordelte 12 til 18 inches fra hinanden. Frø også spire let indendørs i det tidlige forår og er klar til omplantning udenfor, når faren for forår frost er forbi.

Vand

Coneflowers kræver sjældent vanding i løbet af foråret måneder. Planterne kan kræve yderligere vanding i langvarig tørre perioder under varmen sommer. Giver nok kunstvanding for at fugte top 6 inches af jord en gang eller to gange ugentligt i disse perioder holder blomsterne sund og i fuldt flor. Mulching haven sengen hjælper med at bevare fugten i jorden, så coneflowers ikke kræver hyppig vanding. Barkflis behov efterfyldning hvert forår for at opretholde en tykkelse på ca 2 inches.

Beskæring

Beskæring afhænger gartnerens præference. Coneflowers let indstille frø og sår sig selv i haven senge, der er kun et problem i mere formelle designs. De tørre seedheads også give en attraktiv omdrejningspunktet i vinter og tiltrække fugle at fodre. Beskæring tilbage stammer blomsten efter blomstring forebygger selvstændige såning og tilskynder coneflowers til at indstille flere blomstrer. Skære ned tvinger hele anlægget ved halv dets højde i juni coneflowers at blomstre senere på sommeren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com