Design for en udendørs pejs

March 23

Design for en udendørs pejs

Udendørs terrasser og gårdhaver giver boligejere med ekstra levende og underholdende plads i varmt vejr måneder. Udvide den udendørs sæson i efteråret og vinteren ved at tilføje en udendørs pejs til landskabet. Udendørs pejse ikke kun skabe en varm og indbydende miljø, de også tilføje værdi til hjemmet. Forvise chill ved at vælge en udendørs pejs eller brand pit design, der passer til dine arkitektoniske stil.

Traditionelle murværk

Traditionelle udendørs pejse ligne deres indendørs modstykker. Disse permanente landskab focal point har en base, skorstenen, brændkammer, mantel og skorsten. Traditionelle murværk udendørs pejs materialer omfatter mursten og en bred vifte af dekorative sten finish. Vælg materialer, der koordineres med den eksisterende terrasse hardscape. Vælge fra træ eller gas pejs versioner. Få godkendelse fra kvarteret eller boligejere foreninger inden byggeriet, hvis det er nødvendigt. Arbejde med et velrenommeret firma, der vil garantere dens arbejde.

Mexicanske ler

Chimineas, fritstående mexicanske ler pejse, blev oprindeligt brugt til madlavning. De typisk består af to dele: skorsten og pot-bellied base, som passe sammen for at skabe en enkelt enhed. De fleste chimineas kommer med et dekorativt metal fod. Læg et lag af sand i fire rum at beskytte ler fra varmeskader. Brug chiminea på en overflade, beton, sten eller mursten. I koldt vejr, gemme chiminea indendørs for at forhindre revner i ler.

Sydvestlige Kiva

Overveje en kiva pejs til en gårdhave med sydvestlige flair. Denne afrundede pejs indtager almindeligt hjørne af et udendørs rum, og ofte inkluderer indbygget bænken siddepladser på begge sider af brand kilden. Letvægts konstruktionsmetoder har erstattet den tunge adobe ler brugt i fortiden. Moderne kiva pejs indeholder en standard mursten brændkammer og skorsten er dækket med en wire-mesh ramme til at oprette sin usædvanlige form. En glat stuk gips pels anvendes over wire armature.

Indoor-Outdoor

En indendørs-udendørs pejs giver boligejere mulighed for at nyde den varme og atmosfære af en brølende ild på terrassen og i stuen på samme tid. Denne gaspejs funktioner åbninger på begge sider, hvorfra der er udsigt fra indersiden til ydersiden. Det giver varme via et lukket forbrændingskammer med glaspaneler normeret til vinduet brug. Et specialiseret luft distributionssystem giver mulighed for frisk luft ind i kammeret, og røg for at udstødning på ydersiden.

Ildsteder

Brand Gruber kommer i alle former, størrelser og designs. De bringe til at tænke en open lejrbål, bibringe en afslappet føler, at udendørs levende rum. Ildsteder kan være enten træ-brændende eller næret af en gas kilden. Vælg permanent ildsteder bygget af mursten, natursten eller betonblokke. Overkommelige og bærbare premade brand Gruber funktion metal og keramik konstruktion. Disse modeller omfatter dobbelt formål funktioner såsom grilning riste, cocktail tabel omgiver og drik kølere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com