Alternativ hjem opvarmning muligheder for DIY kul spildolie

March 23

Kul og olieaffald er alternativ opvarmning muligheder for boliger. De er ideelle løsninger for boligejere, der foretrækker at holde dig fra nettet eller ganske enkelt Administrer deres ovne med en øget grad af tilpasning og kontrol. Kul og affald er forskellige varme kilder. Mens både kan bruges til kedler og ovne, har de forskellige vedligeholdelse og operationelle krav.

Kul typer

En kul ovn eller kedel kan købes i alternativ opvarmning butikker, og med den rigtige svejsning teknikker og komponenter, kan du måske opbygge din egen. Kul, selv, er imidlertid ikke rigtig et gør det selv projekt. Hvis du har en kul-making ovn du kan være i stand til at producere brændstof, men i de fleste tilfælde er det mere effektivt at købe ært eller boghvede antracit kul, som har lavere miljømæssige virkninger i forhold til andre, brydes kul muligheder.

Spildolie typer

Du kan også selv bygge olieaffald ovne. Olie-brænder er en kompleks del du skal købe, men planer findes for at samle resten af ovn eller kedel. Affald fra oliebrændere også give dig med mere tilpasning når det kommer til brændstof. Du kan indsamle olieaffald fra restauranter, bruge ren vegetabilsk olie, oprettet et filtreringssystem til at producere brændstof fra brugt motor olie, eller vælge at købe behandlet olieaffald fra nærliggende leverandører.

Overvejelser

Kul varme kræver nøje planlagt udstødning ruter. Hvis du bruger kul varmelegeme indendørs, skal du sandsynligvis igen line din skorsten for at bringe det op til kode. Kul brændere også kræver hyppig rensning for at forhindre ophobning problemer, og er ikke miljøvenlig. Spildolie ovne er mere miljørigtig, men olien har stadig forurenende stoffer i det og filtrering er nøglen. Du skal ofte erstatte brændstoffiltre til at forhindre tilstopning problemer.

Supplerende systemer

Mens både kul og olieaffald varmelegemer er muligheder for dit hjem, behøver du ikke at slå sig ned på bare ét system. For eksempel, når det kommer til kedler kan du bruge et solvarmeanlæg til at give ekstra varmt vand og tage presset ud af din primære varmekilde. Ligeledes, pellet komfurer og afløb brændeovne kan hjælpe varme hjem, også.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com