Hvordan at rengøre skifer Tile gulve

March 24

Skifer er en sten naturprodukt, ofte anvendes på gulve, vægge og tællere. Skifer bosætte sig i det nye hjem, men det er ikke ualmindeligt at være ekstremt støvede, med små stykker bryde løs. Dette kaldes afskalning, og det kan gøre nogle boligejer nervøs rengøring deres skifer.Den gode nyhed er, at afskalning stopper når skifer bruges til sine omgivelser, og skifer er en af de nemmere natursten at holde ren på lang sigt.

Instruktioner

•Sweep skifer fliser for at fjerne løs chips, snavs, støv eller snavs, der kan være til stede på overfladen. Skifer fliser er ofte ujævne i overfladestruktur, så feje i flere retninger for at undgå snavs opbygning i en kløft.

•Pour en lille mængde af sten renere, eller en neutral pH renere på skifer fliser. Bruge en scrub pensel til at arbejde renere ind i stenen. Skifers ru tekstur, bakker, dale og kløfter gøre det vanskeligt at aftørre med en svamp eller klud, så brug en krat pensel med bløde børster i stedet.

•Rinse skifer fliser med frisk, rent vand og børste dem igen for at fjerne eventuelle endelige snavs eller snavs. Tillade skifer til tørre naturligt, eller brug et absorberende bomuldsklud til at fjerne fugt fra deres overflade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com