Hvordan man kan sætte på et brusebad vandfilter

March 24

Ligesom linje vasken vandfiltre, Bruser filtre Fjern skadelige vand biprodukter som vandet strømmer igennem filteret. Dette medvirker til at reducere mængden af skadelige syntetiske kemikalier der inhaleres eller optages gennem huden. Nogle brusebad filter har evnen til at også forbedre vandet pH. Der er en bred vifte af brusebad vandfiltre på markedet. Selvom der findes mange former og størrelser, er sætte på et brusebad vandfilter forholdsvis den samme proces.

Instruktioner

•Sæt én hånd på brusearm tæt på væggen. Løsn møtrik tilsluttes brusearm med en skiftenøgle i din anden hånd brusehoved. Når møtrikken er løs, helt skru brusehoved fra bruseren arm.

•Rengør tråde på udgangen af bruseren arm med en klud til at fjerne enhver resterende blikkenslager er tape. Vikle nye blikkenslager er tape rundt brusebad arm tråde.

•Saml brusebad vandfilter ifølge producentens anvisninger. Nogle har dunke, som du angiver filteret ind og skrue et låg. Andre har en slim filter, der passer ind i en speciel brusehoved.

•Thread brusebad vandfilter på bruseren arm indtil det er hånd stramt. De fleste bruser filtre har en møtrik ligesom den tidligere brusehoved. Drej møtrikken en anden 3/4 omgang med en skruenøgle. Hold brusearm med den ene hånd, når stramning med skruenøgle til at forhindre utilsigtet dreje armen.

Tips & advarsler

  • Brusebad vand filter kits er tilgængelige på hjem forbedring Centre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com