Hvordan man købe en afskærmet Mobile Home

July 26

Hvis du er i markedet for et afskærmet Mobilhome, der er mange på auktion i dag tilbyder dyb rabatter, men uden den ekstra fordel af inspektioner og vurderinger. Købe en afskærmet mobilhome kan vise sig for at være en klog investering eller en kæmpe skuffelse. Følg disse trin for at lære at navigere i mobile home afskærmning auktioner farvande, således at du kan få de bedste tilbud.

Instruktioner

•Look for mobile home afskærmning auktioner i aviser, i rubrikannoncer og på internettet, såsom Craigslist.org. Du kan også finde dem på værftet tegn foran mobilhomes indtil afskærmning, som vil fortælle dig den dato og tidspunkt for auktionen.

•Befriend en ejendomsmægler, der modtager løbesedler om egenskaber, der sælges på auktion. Han vil være en god kilde til oplysninger om de bedste auktioner til at gå til.

Respektive til lokale banker, der tilbyder finansiering for mobilhome køb. De fleste gange, vil de være villige til at besvare dine spørgsmål, som de sælger deres afskærmet mobilhomes i den umiddelbare landestandard.

•Søge ud af folk, der har været til mobilhome auktioner og spørge dem, hvor de skal gå. Mund til mund og henvisninger er undertiden den bedste vej at gå.

•Ansigt til din første auktion og introducere dig selv til auktionarius eller person i afgift. Gå til mere end én auktion at vænne sig til processen.

•Lære forskellen mellem en tavs auktion og en levende og forskning udbudsprocessen. Finde ud af, hvis der er en fast start bud, du kan sætte ned et depositum eller ej, eller hvis du skal betale fuld lige bortrejst. Vær forberedt økonomisk for resultatet.

Dyrknings mobile hjem du ønsker at byde på, ved hjælp af guiden NADA, eller ved at kontrollere online skattemapper fair markedsværdi.

•Undersøg mobile home du er interesseret i at købe. Afskærmet mobilhomes er normalt sælges i "som-er" tilstand, men de stadig skal opfylde visse krav. Kigge efter en klart påhæftet mærkat på bagsiden af mobiltelefon hjemmet, der viser sig i overensstemmelse med certificering statskoder. Kontroller også, hvis der er nogen garantier på nyere mobilhomes, der kan overføres til den nye ejer.

•Sæt dine bud og komme ind i spillet. Når du bliver ejer af et afskærmet Mobilhome, får alle nødvendige papirarbejde fra auktionarius og hyre en advokat til at lukke handlen og sørg for at du får klare titel.

Tips & advarsler

  • Stille en masse spørgsmål, før du foretager dit første bud.
  • Mobil-hjem afskærmning auktioner reklamere ikke meget så du måske nødt til at grave omkring for at finde dem. Mennesker hvis mobilhomes er at være Afskærmet er normalt gives en afdragsfri periode for at betale deres lån, så auktioner er tilbøjelige til at få omlagt igen og igen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com