Tegn af termitter i et trægulv

July 27

Tegn af termitter i et trægulv

Termitter kan være små, men disse træ-spise væsner kan forårsage enorme skader på et hus. Snigende i gennem et hjem foundation, vil disse væsener gnave gennem træ støtte bjælker, trin, vægge og gulve. Desværre deres arbejde går ofte ubemærket hen indtil sent som de graver sig ned gennem kernen i træ, ikke dens overflade. Holde øje med trægulve og kontrollere for tegn på termitter som en del af din husstand. Du kan stoppe et angreb tidligt.

Beskadigede træ

Beskadigede træ er nogle gange svært at opdage som termitter spise det indefra og ud. Overfladen af et gulv kan se fint mens nedenunder termitter kravle gennem de tunneller, de har gnavet ud. Exterminators foreslå trykke trægulve og sokler med en hammer til at kontrollere for hule-klingende områder. Mistænkelige steder kan blive aftestede på med en lommekniv af skruetrækker. Beskadigede træ vil give og du kan finde tunneler under gulvets overflade. En mindre invasiv måde at tjekke for termitter er at kigge efter ændringer i farve og tekstur af trægulve. Selv om ikke et konkret tegn på termitter, kan disse ændringer være en god indikator.

Mudder tunneler

Termitter skal bo fugtig for at leve så de skaber mudder tunneller til at rejse gennem. Disse blyant-tynd tunneler forbinde deres reder til deres fødekilder og vil ligne snavs linjer. Check for termite tunneler i hullerne mellem gulvbrædderne og langs kanten af et rum hvor væggene tilslutte til gulvet. Tørt tunneler er gammel og kan være inaktiv-check for termite aktivitet ved børstning væk et segment af tunnelen. Hvis termitter er stadig i gulvbelægningen, vil tunnelen blive genopbygget i løbet af en dag eller to-muligvis selv inden for et par timer.

Live termitter og vinger

Den mest surefire måde at vide termitter æder trægulve er at se dem. Termitter er lys farvet med bløde organer og omkring 10 mm lang (ca. på størrelse med et riskorn). Du kan støde på dem mens remodellering et hus. Termitter kan også ses, mens de sværmer. Under en sværm, vingede termitter vil komme frem fra sit skjul at etablere nye kolonier. Dette sker typisk på en varm dag efter regn. Efter en sværm, kan være efterladt bunker af vinger på vindueskarme eller husets etager.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com