Planter, der kun lever i de tropiske regnskove

March 27

Planter, der kun lever i de tropiske regnskove

Tropiske regnskove er kategoriseret efter deres varme temperaturer og høj nedbør priser. Dette miljø understøtter den tætteste befolkning af unikke planter i verden. En hektar regnskov indeholder et gennemsnit på ti gange så mange forskellige arter som en tilsvarende tempereret skov.

Rafflesia Arnoldii

Rafflesia Arnoldii har verdens største bloom. Det vokser i de tropiske regnskove i Indonesien og er berømt for dens blomstre, ofte sammenlignet med en rådnende slagtekroppen dårlig lugt. Blomstens dårlig lugt bidrager til at tiltrække fluer og andre insekter, der hjælper med bestøvningen.

Banan træer

Banan træer er faktisk meget store urter, ikke træer på alle. Deres frø spredes via lækker, sød, stivelsesholdige frø pod, som vi høster som en frugt, og kan kun findes i naturen i de tropiske regnskove. Bananer er faktisk den mest populære frugt i Amerika og dyrkes nu i fugtige tropiske områder i hele verden. Gårde, vokser de fleste af bananer til indenlandsk forbrug er taget fra arealer, der var engang en tropisk regnskov.

Durians

Durian træer er store træer, vokser fra 80-175 fødder, afhængig af arten. De producerer en stor strittende frugt, som er en populære delikatesse i mange asiatiske lande. Frugt Durian træ er berømt for sin lækker creme-lignende tekstur, rig smag og forfærdelige lugt. Når åbnet, beskrives frugt lugten ofte som råddent kød. Durian træer kræver en enorm mængde af regn og kan kun findes i tropiske regnskove.

Epifytiske orkideer.

Mere end 20.000 sorter af epifytiske orkideer kan findes i hele verdens tropiske regnskove. Ifølge The Nature Conservancy, de fleste af disse orkidé arter er sjældne, og mange af dem kunne anses for truede eller truede. Epifytter, orkideer, der vokser på træer, er den mest almindelige form for orkidé. Andre typer af orkideer kan findes rundt omkring i verden, nogle i køligere og mere tørt klima, men epifytiske orkideer stole udelukkende på den fugtige luft og regn for deres næringsstoffer og findes kun i regnskoven.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com