Hvorfor er det vigtigt at plante en ny træet når du skære en ned?

March 27

Skære ned træer er noget folk gør individuelt fra tid til anden af forskellige årsager. Det kan være at tillade sollys ind på en del af græsplæne eller hjem. Måske træet blander sig med elektriske ledninger eller ganske enkelt ikke attraktive. Uanset hvad, mener mennesker, der fældede træer altid ikke plante en ny i stedet---selv om det er i en anden stedet. Da skovrydning fortsætter med at hærge planeten, bør individer gøre alt, hvad de kan for at minimere påvirkningen. Der er flere vigtige grunde til at plante et nyt træ, når du skære en.

Luftkvaliteten

Træer forbedre planetens luftkvaliteten ved absorberer drivhusgasser og frigiver ilt i exchange. Dette giver mennesker og dyr med renere luft at indånde og hjælper med at forbedre udsigterne for miljøet. Hvis for mange træer fældes uden at blive erstattet af nye beplantninger, der ikke vil være nok planteliv tilbage til at absorbere alle de skadelige gasser i miljøet og ilt niveauer vil falde. Dette vil have en dybtgående indvirkning på globale miljøforhold samt sundhed af menneskelige og andre dyrs liv på jorden.

Erosionskontrol

En ofte overset formålet med træer på landskabet er erosion control. Forestil dig en golde bjergskråning under en hård regn og derefter sammenligne det med en bjergside fyldt med træer under den samme regnstorm. Træerne hjælpe med at beskytte jorden mod erosion af regn samt andre vejr elementer ved at blokere dem ud. Et mudderskred, for eksempel, ville være meget mere sandsynligt på den golde bjergskråning end den skovklædte på grund af mangel på træ beskyttelse. Træer holde regn fra at ramme jorden hårdt nok til at forårsage erosion, og rødderne af træer og deres vægt hjælper med at holde sammen på jorden. Dette er blot ét eksempel af indlysende erosionskontrol af træer. De spiller den samme rolle i varierende grader på alle typer terræn rundt om i verden.

Mad

Der er en god chance for, at det træ, du planlægger at skære ned giver mad til nogle form for liv. Hvis det er et æble eller pære træ, så du behøver ikke at bruge din fantasi for meget til at realisere dens betydning, men mange andre træer leverer føde til fugle og andre dyr i form af frugt, nødder og frø. Skære ned i træet ville være som at rive ned en lokale supermarked for dine lokale dyreliv. Udplantningen træet vil mindst erstatte at købmand i den nærmeste fremtid.

Beskadigede levesteder

Træer giver en væsentlig del af levested for mange skov-bolig pattedyr og fugle og andre dyr. Ifølge National Geographic hjemmeside lever 70 procent af jordens jord dyr i skove. Det betyder, at millioner af arter, der er risiko for tab af levesteder og bevæger sig mod udryddelse som deres indfødte træer fældes under skovrydning. Mens skære ned et enkelt træ på din ejendom er ikke tilbøjelige til at gøre en større indvirkning på en art helhed, er det stadig vigtigt at plante nye træer som erstatning, fordi tidens træ numre kan svinde hvis alle ignorerer behovet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com