Kartoffel vinstokke for skygge

March 28

Kartoffel vinstokke for skygge

Prydplante sød kartoffel vinstokke er populær på grund af deres farverige blade og det faktum, at de er nemme at dyrke, indendørs eller udendørs, i enten fuld sol eller skygge. Prydplante søde kartofler vin er klassificeret som en årlig, selv om hvis knoldene formen rødder er gravet op og holdt i et frostfrit område med temperaturer, der er over frysepunktet, vin igen vil vokse den følgende sæson.

Blackie

Mørke lilla, næsten sort i farven hjerte-formede, fligede blade er hovedårsagen til denne plante er dyrket, selv om yderligere interesse er lavet når de trompet-formet bleg lilla blomster blomstre. Sted Blackie nær lys farvet planter at gøre det skille sig ud i haven. Vokse denne plante i delvis skygge at intensivere farven på bladene.

Søde Caroline Bronze

De varme tolerant kobber-bronze blade af Sweet Caroline Bronze tilføjer en unik farve til haven eller containere. Ligesom andre sød kartoffel vinstokke er Sweet Caroline Bronze en lav vedligeholdelse plante, som er et glimrende valg for en bunddække plante eller en plante bruges i kombination i containere, altankasser og ampler.

Illusion smaragd blonder

Lime-grøn lacy blade af Illusion Emerald blonder virkelig skiller sig ud mod mørke grønne blade i kombination beplantninger. Denne særlige sort af prydplanter kartoffel vin har alle de funktioner, de andre vinstokke har, plus det anses for at være en pet-venlig plante, ifølge bevist vindere. Selv om det er en kraftig avleren, er en anvendelse af kompost samt regelmæssig befrugtning i sommermånederne gavnligt.

Pink Frost

Multi-farvede blade af grønne, hvide og lyserøde skiller sig ud i haven, især når denne plante er parret med lyserøde blomster. Denne særlige sort fordele fra bliver klemt, eller skære ned på regelmæssig basis for at kontrollere væksten af anlægget. I forhold til andre sorter er Pink Frost en hurtig avleren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com