House plante overlevelse Guide

March 29

House plante overlevelse Guide

Potteplanter tilføje lys og farve til et værelse, bringer et strejf af naturen indendørs. Et par praktiske tips hjælpe mennesker udvikle grøn tommelfinger skulle holde deres potteplanter i live. Begyndere bør starte med let-til-pleje-for planter der kræver lidt vedligeholdelse før man går videre til mere komplekse arter.

Vand

Give potteplanter masser af vand. Vand de fleste potteplanter, når deres jord bliver tør. Men den have hjælper konstaterer Vandbehovene varierer efter plante type, og det er bedre for en plante til at blive lidt tør end over vandes, som forårsager dødbringende root-rot. Vand fra hanen er ofte behandlet med stoffer er skadelige for planter, ligesom klor, så hæld det i en åben container og lad det sidde i 24 timer før brug. Dette lader kemikalier sprede.

Lys

Sikre potteplanter får den korrekte mængde sollys. Som forskellige planter vokser i forskellige naturlige miljøer, varierer potteplanter med hensyn hvor meget de har brug for. Check tag på anlægget eller tale med en nursery medarbejder til specifikke krav. Orkideer har brug for mindre lys, som de normalt vokser i skyggen af træerne. Sukkulenter, såsom aloe vera og kaktus, der bruges til brændende sollys. Anbring dem direkte foran et vindue.

Luft

Potteplanter har brug for frisk luft. Åbn windows lejlighedsvis og ventilere rummet, at lade luften inde under frigivelse af opbygget dampe fra ildsteder, gasapparater og andre husholdningsartikler, der nedbrydes luftkvaliteten. Være på vagt over for at give planterne luft, når den udendørs temperatur er for koldt eller varmt. Udsætte planter for fugt ved at holde dem i køkken eller bad og tørre blade med en fugtig klud fra tid til anden.

Gødning

Befrugte potteplanter til næringsstoffer og mineraler kræves ved vækst og sundhed. Potteplanter har brug for goedninger, der indeholder lige dele kalium, kvælstof og fosfor. North Carolina University anbefaler kun anvende gødning i perioder med aktiv vækst, tilføjer, at planter dyrket under svagt lys ikke behøver så meget gødning og dem i skarpt lys kræver mere. For at undgå overfertilizing en plante, anvende den månedlige i forår og sommer, og to eller tre gange i løbet af efteråret og vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com