Hvordan til at plante Bradley tomater

March 31

Bradley tomat (Lycopersicon esculentum "Bradley"), udviklede i 1961 på University of Arkansas, er blevet en favorit af hjemme gartnere. Bradley tomat producerer 7 - 10 ounce frugter på stærk stammede, kompakt buskede planter. De mørk pink, fast og saftigt tomater alle modnes på samme tid, hvilket gør Bradley et fremragende valg til at plante for konservering eller frysning.

Instruktioner

•Purchase planter fra havecentre eller landmændenes markeder. Vælg Bradley tomatplanter, der er buskede og dyb, mørk grøn farve. Undgå planter med pletter eller blade skader. Den ideelle tomat transplantation bør være omtrent lige så bred som det er højt. Høje, tynde planter vil ikke producere de ønskede resultater. To eller tre tomatplanter vil producere om alle de friske tomater, en familie på fire kan forbruge. Plante ekstra hvis du planlægger at bevare, fryse eller kan tomater.

•Plant efter alle faren for frost er overstået. Bradley tomater er meget modtagelige for frost skader, så vær sikker på at beskytte dem, hvis der er nogen mulighed for frost. Dække planterne med en upside-down 5-gallon spand eller omvendt papkasse, hvis der er en chance for en fryser. Bradley tomater modne i 75 dage og er bedst egnet til det sydlige regioner. I nordlige klimaer kan være startet indendørs eller i et drivhus indstilling. Bradley tomater vokser bedst i USA hårdførhed zoner 6 til 9.

•Plant stiklinger dybt i jorden, begrave de nederste to eller tre blade. Nye vækst vil spire fra begravet stilke og hjælpe med at etablere en energisk rodsystem.

•Plant på et solrigt sted. Tomater gør bedst hvis de får seks-syv timers solskin hver dag. Fuld sollys er påkrævet til anlægget for at modne og fuldt ud at udvikle solide frugter med optimal smag.

•Tilføj organisk kompost til jorden. Drys omkring bunden af planten og forsigtigt arbejde jorden. Brug kun økologiske produkter på dine tomater. Undgå pesticider og andre giftige kemikalier, som tomater absorbere alle de kemikalier og næringsstoffer de fodret.

•Beskyt din Bradley tomat planter fra tunge, skadelige regn og vind. Hvis et tordenvejr ventes, dække med en omvendt spand eller papkasse. Altid vand i bunden af anlægget. Undgå at sprøjte vand på bladene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com