Farerne ved vandskader i ejerlejligheder

August 8

Vandskader er et alvorligt problem i enhver type af hjem og kan føre til nogle af de dyreste typer af hjem reparation og oprydning. Situationen kan blive forværret i ejerlejligheder hvor der er mindre plads og der er omkringliggende værelser, der kan også lider skade på grund af vand lækager. Mest vand skader resultater fra beskadigede rør eller rør ventiler, der ikke er fastsat i tid eller mislykkes pludselig, hvilket skaber flere problemer for ejeren af en ejerlejlighed.

Materielle skader

Den mest indlysende fare er materiel skade. Vand kan suge ind i gulve og skader tæppe og træ både, at kompromittere integriteten af gulvet over tid med dry rot. Det samme kan ske til vægge samt. Drywall vædet med vand vil sandsynligvis skal udskiftes helt. Par fliser eller træ gulve kan modstå alvorlige vand lækager. Selv mindre utætheder kan kræve dyre reparationer.

Brudt rør

Den værste vand lækager, forårsage skade og at hjem forsikringspolicer kan undgå i småt (afhængigt af, om skaden var ejerens skyld eller ej og der var til stede på tidspunktet) opstår, når condo rør fryse med vand inde og derefter knæk, vand, når de tø. Når dette sker, skal du erstatte de krakkede rør, hvilket ofte betyder, at erstatte den hele rørsystem da forlader kun en brudt rør kan skabe yderligere problemer.

Skimmel

Mug er en af de primære tilknyttede farer med oversvømmede huse og ejerlejligheder. Mug har brug for en porøs, fugtigt sted at vokse, og når lejligheder lider af vandskader, skaber de ideelle omgivelser for skimmel. De mindst skadelige typer af skimmel kan forårsage permanent materielle skader, mens de mere farlige former kan rent faktisk skade mennesker og skal saneres hurtigt.

Navngivelse

I en ejerlejlighed er der en chance for at vandskade vil sive ind i omkringliggende områder og yderligere skade andre ejerlejligheder i din kompleks. Afhængig af de regler, der styrer din condo og kilden til vandskade, vandet kan henføres til dig, så du åben for retssager eller på mindst ansvar for at betale for reparationer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com