Hvorfor er min peber planter forkrøblede?

April 3

Hvorfor er min peber planter forkrøblede?

Peppers kommer i hundredvis af søde og varme sorter og er det andet i popularitet til tomater i hjemmet haver, som citeret af Colorado State University forlængelse. Planterne vokser let i varm, frugtbar jord og producere frodigst. En viral sygdom fører til forkrøblede planter.

Identifikation

Peber planter er modtagelige for curly top virus forårsaget af beet curly top geminivirus, BCTV. Sukkerroer leafhopper overfører virus til peber og en række andre grøntsager, ukrudt og afgrøder.

Skader

Virussen inficerer området internodal i anlægget. Stængelled er stem områder mellem noder eller hvor blade og frugter vokser. Denne skade resultater i korte stængelled og ekstreme afstumpning af vækst. Manglen på internodal længde giver planter en roset-lignende udseende. Blade ruller og er lys grøn til gul i farven. Frugten er lille og oprejst. Yngre inficerede planter dør.

Kontrol

Da der er ingen resistente peber sorter, er den bedste management mulighed at kontrollere virussen sender sygdom vektorer nær peber planter, som nævnes af University of California forlængelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com