Sådan får du en muggen lugt ud af dit læder pung

April 3

Sådan får du en muggen lugt ud af dit læder pung

En høj kvalitet læder pung er en mode element du kan have i mange år. Men hvis du gemmer forkert din læder pung i et fugtigt område, det vil afhente muggen lugt fra mug og meldug. Forhindre muggen lugt ved at gemme dine læder pung i et tørt område. Hvis de allerede er fastsat i, kan du stadig få en muggen lugt og gendanne den til dens oprindelige rig duft.

Instruktioner

•Tag din læder pung udenfor hver dag til at opsuge den friske luft og sol. Hver dag, vil den muggen lugt fra din pung sprede indtil lugt er forsvundet helt. Holde pungen åbne, når det er udendørs at give mulighed for indvendige ventilation.

•Mix selv mængder af varmt vand og sprit i en skål. Dyp din klud i væsken, og vride ud af overskydende. Tør ned ydersiden af dit læder pung med din klud til at slippe af muggen lugt og dræbe skimmel og meldug.

•Sæt et par trækul briketter i din læder pung for at absorbere muggen lugt. Ændre ud trækul hver par dage indtil den muggen lugt er væk. Trækul kan plette stof, så Placer din briketter på et stykke væv eller et stykke køkkenrulle.

•Spray din læder pung med sko opfriskende spray. Disse sprays bruges til at opfriske og absorbere lugt fra sko og andre lædervarer. Let spray ydersiden af din pung med sko spray, og derefter tage den uden for at tørre. Sko sprays er tilgængelige på læder varer butikker, boot detailhandlere og nogle sko butikker.

•Pour bagepulver i en skål og sted det nær din læder pung til at absorbere den muggen lugt. Bagepulver neutraliserer og absorberer lugte fra stof og læder, som det gør i køleskabet. Erstatte bagepulver hver to dage indtil de muggen lugt har spredes.

Tips & advarsler

  • Straks tørre dine læder pung, hvis det bliver vådt til at forhindre vækst af skimmel og meldug.
  • Ikke sætte din læder pung i vaskemaskinen eller tørretumbler i et forsøg på at komme af muggen lugt ud. Dette ruiner pungen og kan endda forværre lugten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com